2777
2789
عنوان

هیزی دخترا🤧😒😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 64 پست
مجردم  شاید باورت نشه ولی دختر هیز از پسر هیز بیشتر  البته بعضیا هاااااا ن همه  قو ...

اره بیشتر نباشن کمتر نیستن

نه دم باقی ،نه غم باقی...👌🌏       /  قابل آموزش باش همیشه حق با تونیست /👍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من بابام مدیر یه مجموعه است 

بعد شماره تلفنی که توی آگهی هست برای بابامه 

چند باری جلوی ما خانم زنگ زده اطلاعات گرفته آخرش گفته چند سالته بچه کجایی😐بابامم توپیده بهشون 

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

آره همسرم قشنگه خیلی پیش میاد

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

به خاطر همینه که میخوام با یه کچل شکم گنده ازدواج کنم   

فان

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

رفتم کتونی بخریم با شوهرم مغازه رفیق شوهرم بود رفتیم داخل شوهرم گفت برو پشت ویترین هر کدوم خاستی بگو ...

باز خوبه زده بیرون بعضیا پررو تر ازاین حرفان 

نه دم باقی ،نه غم باقی...👌🌏       /  قابل آموزش باش همیشه حق با تونیست /👍

یه بار رفته بودم دکتر با عشقم

دختره چادری هم بود انقده نگاهش کرد ، یه چش غره رفتم  بهش و هی غر زدم ، میخواستم برم چیزی بهش بگم

ک دستمو گرفت گفت ولش کن و ‌...

هیز خراب

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز