2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 27 پست
۵ تومن

اگه همه خرج با شماست این پول رو برای چی میخواد؟

زیر سن قانونی این همه پول خطرناکه. ممکنه ازش سواستفاده کنن دوستاش یا برای پسرها حرج کنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موزم میشه ۱۵۰ در ماه مکملم واسه سه ماه میشه ۱.۵ که در ماه میشه ۵۰۰ در کل ۶۵۰ که اونم همیشه ۷۰۰ توم ...

بله درسته

بین 500 تا 1 تومن خرج غیرضروری اشکالی نداره

البته برای زیر سن قانونی میگما

5 میلیون تومن خیلیه. حقوق یک ادم بزرگه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اگه همه خرج با شماست این پول رو برای چی میخواد؟ زیر سن قانونی این همه پول خطرناکه. ممکنه ازش سواستف ...

دخترم آدم ولخرجی نیست و دوست هم زیاد نداره 

اس ام اس های خرجش هم برای من میاد و معمولا مبلغ زیادی از  کارتش خرج نمیکنه اما دلم میخواد دخترم پولاش اضافه بشه بنظرتون ماهی دو تومن بهتره بهش بدم یا ی تومن

بهش بگین هروقت خواستی چیزی بخری بگو همون موقع بریزم به کارتت  یهو بهش پول ندین اونم اینقد خیل ...

دخترم رفیق های زیادی نداره ولی دوست داره پس انداز کنه در نهایت سرمایه گذاری کنه تو بیزینسی  چیزی

دخترم آدم ولخرجی نیست و دوست هم زیاد نداره  اس ام اس های خرجش هم برای من میاد و معمولا مبلغ زی ...

به نظر میرسه خداروشکر وضع مالیتون خوبه

اگه همههههه خرج با شماست اما خب بازم خرج های یهویی پیش میاد، به نظر من ماهی 1 تومن کافیه.

بقیه 4 میلیون تومنی هم که میگه براش سکه بخر پس انداز کن. در سن 18 سالگی کار خودشو راه بندازه یا یک واحد خونه یا زمین برای جهازش بخری.

بهشم بگو که من به شما پول بدم ارزش پول کم میشه. سکه میخرم برات که ارزش پولت حقظ بشه

اما پول زیاد بهش نده

به نظر میرسه خداروشکر وضع مالیتون خوبه اگه همههههه خرج با شماست اما خب بازم خرج های یهویی پیش میاد، ...

وضع مالی متوسطی داریم یعنی این چیزی که میخواد یک سوم در امدمونه و بنظرم حق با شماست ممنونم