بچه ها شما اجازه میدین همیرتون گوشیتونو چک کنه؟ من تاحالا گوشی اونو چک نکردم اونم همینطور. ولی جدیدا حس میکنم خیلی رو تماسا و پیامام حساس شده. دلیلشم نمیدونم. ولی وقتی گوشیم زنگ میخوره میپرسه کیه یا مثلا تمرکز میکنه ببینه با کی دارم حرف میزنم در صورتی که قبلا اینطوری نبود. امروزم گوشیش خاموش شده بود گفت گوشیتو بده میخوام به فلانی زنگ بزنم. بعد دیدم رفته تو پیامام وقتی دید دیدم گفت فلانی بهت پیام داده. (مثلا میخواست بگه چون دیدم پیام اومده دستم خورد و عمدی نبود) من واکنش خاصی نشون ندادم ولی اصلا خوشم نیومد از کارش. طبیعیه؟ چیکار کنم به نظرتون؟
منم خوشم نمیاد. رمزمم نداشت ولی اون دفعه پرسید که زنگ بزنه. الان نمیدونم عوض کنم یا نه
ن عوض نکن بنظرم گوشی تو رابطه زن و شوهر نباید شخصی باشه .من فقط رو چت با دوستام حساسم ک نره چون عکس و اینا میذاریم
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ممکنه. به هر حال نباید به این حسش دامن بزنی. البته درک میکنم که میخوای به حریم شخصیت احترام گذاشتهبشه اما این احتمالا فقط یه دورهی کوتاه مدت باشه. اگه طولانی شد و دیدی شکاک شده، میتونی از یه مشاور کمک بگیری.
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.