2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 43 پست
منم خوشم نمیاد. رمزمم نداشت ولی اون دفعه پرسید که زنگ بزنه. الان نمیدونم عوض کنم یا نه

ن عوض نکن ‌بنظرم گوشی تو رابطه زن و شوهر نباید شخصی باشه .من فقط رو چت با دوستام حساسم ک نره چون عکس و اینا میذاریم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشم نمیاد. به هر حال هر کس یه حریم خصوصی داره دلیل نمیشه چون چیزی ندارم بره گوشیمو چک کنه مه

حساسیت نشون نده 

یه مدت چک کنه خودش بیخیال میشه

بی تومراهرروزماهی وهرشب سالی ست"شب چُنین،روزچُنان         اه چه مشکل حالیست...  
من چک نمیکنم خوشمم نمیاد اونم منو چک کنه

شما چیزی تو گوشیت نیست 

اما ممکنه مرد من تو گوشیش چتی چیزی باشه

تو زن و شوهری حریم خصوصی وجود نداره

از بدن انسان حریم خصوصی بالاتر نیست

وقتی اجازه ورود و لمس بهم رو داریم 

گوشی که دیگه چیزی نیست

یعنی بی اعتماد شده بهم؟

ممکنه. به هر حال نباید به این حسش دامن بزنی. البته درک می‌کنم که می‌خوای به حریم شخصیت احترام گذاشته‌بشه اما این احتمالا فقط یه دوره‌ی کوتاه مدت باشه. اگه طولانی شد و دیدی شکاک شده، می‌تونی از یه مشاور کمک بگیری.

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.