2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

2160 بازدید | 84 پست

وستان کمک کنید 

من و شوهرم ۱۰ سال ازدواج کردیم ی دختر ۳ ساله داریم ی دوست خانوادگی داریم دو هفتس فهمیدم شوهرم با زنه در ارتباطه منم مستقیم پیام های زن رو نشون شوهرش دادم کلی دعوا شد الان حرفهای شوهرم اینه ک تو راضی ب مرگ من شدی تو می‌دونستی شاید شوهرش منو میکشت الان بخاطر بچمون حرف اینجوری شده ک فقط همخونه باشیم ولی اصلا ب همکاری نداشته باشیم قرار شد گوشی ساده برداره الان اومده گوشیشو عوض ک‌نکرده هیچ رمز هم گذاشته از ی طرف من اینجا غریبم هیچ کسو ندارم و نمی‌خوام خانوادم بفهمم چون میگن خودت انتخاب کردی چیکار کنم طلاق بگیرم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر شوهرت وقیحه 

دست پیش گرفته پس نیوفته

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

مرتیکه طلب کارم هست 

چقد پرروعه شوهرت 

تهدیدش کن بگو ازت جدا میشم 

حتی لااقل نمیخوای طلاق هم بگیری بترسونش

ببین من شوهر قبلیم بهم خیانت کرد شرایط طلاق نداشتم ولی ازش حق طلاق گرفتم‌

بازم بعدش بهم خیانت کرد ۳ سال بعد ازش با همون حق طلاق ب راحتی جدا شدم 

She’s a whisky in a teacup

اگر پدر خوبیه خیر

اگر میخوای اعصاب بچه رو خرد کنی هر روز دعوا جدا شو

ولی تااااا جا داره بمون چون پدر دخترته تو دیگه زندگیت از بین رفت نذار دخترت بی پدری تجربه کنه

بمون باهاش ارتباط مداشته باش فقط پدر دخترت بدونش والسلام

دعوا نکن هیچ حرفی نزن جز دخترت

خونه اینا به اسمت کنه سعی کن

پولم کارتش بگیر بگو باید پر باشه همیشه

مرتیکه طلب کارم هست  چقد پرروعه شوهرت  تهدیدش کن بگو ازت جدا میشم  حتی لااقل نمیخو ...

کلا اینجور مردا عوض نمیشن 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

به شوهرت بگو قشنگ با قدرت بگو،طلاق میگیریم ولی نمیرارم اونم زندگی کنه زندگی اونم خراب میکنم اصلا نترس مردا بزدل تر از این حرفا هستن

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه

خدا لعنتش ‌کنه ،شوهر زنه چکار کرد ؟برو مهرت رو بزار اجرا بدبخت شه مردک هول ،بگو میرم مهریه ام رو میزارم اجرا خواستی نگه ام دار به خاطر بچه میمونم نخواستی میرم از موضع قدرت باهاش حرف بزن همیشه،به شوهر زنه هم بگو ار نمیتونی زنت رو جمع کنی تابگم بیان جمعش کنن