2777
2789

۳ ساله حدودا اینجا همه چی با پسره از صفر تا صد (روستاییم) هیچ حمایتی هم نداریم (خانواده ها ندارن که بتونن کمک کنن از خواهر برادر هم نمیشه انتظار داشت )

خونمون نیمه کاره اس و وام ثبت نام کردیم کاملش کنیم ولی معلوم نیست کی گیرمون بیاد 

جهازم حدود ۵۰ تومنی دیگه میخوایم تا کامل بشه بقیش داریم اینم بگم همه چی ساده نه در حد لاکچری یا گرون ماشینم نداریم طلا هم هیچی ندارم 

گواهینامه نگرفتیم 

مامانم نه میزاره کلاس برم نه گواهینامه بگیریم (فکرش قدیمیه نمیزاره تنها برم شهر )

یبارم مجبور به سقط شدم (قضاوت نکنید خودم نمیخواستم سقط کنم )

الان تصمیم داریم کم کم جهازمون بگیریم (خودمم میرم کارگری فصلی یه فصل حدود ۱۵ میشه که میتونم باهاش جهاز بخرم )

بعد پول جمع کنیم برا جشن حدود ۸۰ یا ۹۰ و از رو این پولا حدود ۲۰۰ وام جور کنم که بتونیم لاقل یه پراید بگیریم تا شوهرم رانندگی یاد بگیره برا عروسی 

ولی دیگه خسته شدم از شرایط خونمون از اخلاقا و تحقیرهای مامانم از اینکه هیچ درآمدی ندارم و نمیزاره یه کاری کنم برم کلاس یا ... 

از اینکه باید یکسال صبر کنم دیگه کلافه شدم از بیکاری کار هم فقط فصل بهار و پاییزه نمیدونم چیکار کنم 

خب جشن نگیری نصف مشکلاتت حل میشه

یهدجشن خیلی ساده بگیر زندگیتو شروع کن برو سرکار...

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙄🙄🙄دیگه عروسی و جشن برای چیتونه اونم با یه سقط و اینجور لنگ در هوا موندین 🙄همون وسیله هارو در حد ضروری بگیرین یه سفر برین با اون ۸۰ ،۹۰ تومن یه اتاق و آشپزخونه رو کامل کنین برین داخلش تا وام برسه دستتون 🙄از کجا معلوم فامیل بیاد ۲۰۰میلیون کادو بده بهت

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

جشن نگیر هزینه اضافیه . 

بچه دارم نشو تا وقتی از نظر مالی اوکی نشدید 

و اینکه حتما برای خودت بیمه دختران و زنان خانه دار تامین اجتماعی رد کن تا در آینده پول بازنشیتگیو بگیری . 

آینده خبر نمیکنه و هزار تا اتفاق میفته 

اولا ک اجازت دست شوهرته ن مامانت عزیزم چرا میزاری بهت دستور بده؟

دوما عروسی نگیرید پولشو بزارید رو جهازو خونه 

ماهم قراره همین کارو کنیم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

هزینه مراسم عروسیتو خرج زندگیت کن 

یه شب ارزش نداره ک این همه سختی بکشین در صورتی ک هنوز خونت تکمیل نیس

خیلیا هستن مراسم عروسی رو بعدا میگیرن 

تا زمانی ک ب ی درآمد خوب نرسیدید بچه دار نشید 

همه میگن همه چی پول نیس بچه محبت میخاد 

ولی هزینه های بچه خیلی مهمه 

راجب گواهینامه ات باید بگم ک تو دیگه ازدواج کردی راجب این موضوع مامانت نباید تصمیم بگیره برات 

همینطور ک میگی فصلی می‌تونی بری کار کنی برو هزینه 

رفتن ب شهر و گرفتن گواهینامه اتو در بیار 

بلاخره از ی جا باید شروع کنید هر دو باید برای زندگی سخت تلاش کنین 🌹

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

جای خرج جشن عروسی برید ماه عسل سه چار روز

خوانواده نزدیک مثل خواهر برادرا رو هم برای ی شام دعوت کنید بعد شام ی جشن کوچیک داشته باشید 

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

ما با اینکه مشکل مالی نداشتیم ، اصلا عروسی نگرفتیم . 

عروسی چیه بابا .

من تو فامیل تابو شکنی کردم .

بعد از من چند نفر دیگه هم بدون عروسی رفتن سر خونه زندگیشون .

بشکنید این سنت های دست و پاگیر رو 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩