2777
2789

تا حالا گربه‌تون بچه آورده؟

وقتی که بچه‌هاش دنیا میان چقدر طول میکشه که بتونن راه برن؟ و چه شکلی‌ان اولش؟

لطفا فقط اونایی که از این موضوع آگاهن و قصد راهنمایی و کمک دارن بیان، ممنون

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

آره اولا بلد نیستن چندباری بچرو خفه میکنن معمولا برای دمین بار میتونن بچه رو نگه دارن 

سه ماه طول میکشه بدنیا بیاد معمولا سه تا بچه بدنیا میارن

بعد یه هفته کامل چشاشون باز میشه تا یک ماهگی کامل میتونن راه برن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

دو ماه بعد کم کم همراه شیر غذا میخورن بعد سه ماه میتونن غذا رو خوب بخورن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اولا بلد نیستن چندباری بچرو خفه میکنن معمولا برای دمین بار میتونن بچه رو نگه دارن  سه ماه ...

ممنون قشنگم🌱

اووه یعنی یک ماه طول میکشه که بتونن راه برن؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

دو ماه بعد کم کم همراه شیر غذا میخورن بعد سه ماه میتونن غذا رو خوب بخورن

مرسی❤️

ممنون قشنگم🌱 اووه یعنی یک ماه طول میکشه که بتونن راه برن؟

نه راه میرن بعد دوهفته یکم طول میکشه که پاشون دو کاملن صاف بزارن زمین