2777
2789

اون روز داشتن گوسفند قربونی رو تیکه میکردن تقسیم کنن

جاریم یجوری با آب و تاب تعریف می‌کرد فلانی یعنی پسر ۹ سالش تازگی ها به کباب با دنبه علاقه پیدا کرده یدونه گوشت میکشه به سیخ یدونه دنبه به ترتیب بعد کبابش میکنه با نون میخوره میگه مامان این خیلی خوشمزه ست منم میگم بخور بلکه گوشت بشه به جونت یکم جون بگیری 

یعنی یجوری میگفت مادرشوهرم قند تو دلش آب شده بود بعد آخر سر هم یکم از جیگرا گرفت گفت فلانی  خیلی کباب جیگر دوس داره داشتن میدادن میگفتنه فقط یه ذره باشه در حد یه سیخ زیاد نمیخوره که 

کلا تو همه کارها اینطوریه یجوری با آب و تاب از خودش خوب میگه که مادرشوهر شیفته شونه هر مناسبتی بشه یه عالمه غذا و چیز میز از مادرشوهر میگیره یا مادرشوهر خودش میده بهش 

منم که کلا تو این فازها نیستم الان داشتم فکر میکردم اگه من بچه دار بشم اصلا روی اینو ندارم که اینجوری تعریف کنم از بچه ام تا بقیه دوسش داشته باشن 

ولی کارای اونا رو میبینم حس میکنم حق مارو میخورن 

جاریم خیلی با سیاسته گفتم بگم نظر شما رو هم بدونم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

اگه میشه وارد کانال زیر بشید

قسمت جست و جو ها  اسم حلما رو سرچ کنید

و پایین عکس روی قلب بزنید اینطوری بهش رای دادین😍

در ضمن شما هم میتونید عکس کوچولو هاتونو بفرستین تو مسابقه

مرسی از همگی عکسم الان میزارم

https://rubika.ir/joinc/BHADFBFI0UZFNZNWSJVCTDELUTGCDQFG

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاست نیس

بچه نداری درک نمیکنی

کاملا جاریت رو درک میکنم

منم ازین حرفا زیاد میزنم که مثلا بچم موزخورده و فلان

چون ذوق میکنیم مخصوصا ما مادرا یی که بچه بد غذا داریم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

کار ایشون سیاست نیست حقه بازیه 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من خیلی بدم میاد ازینجور ادما بنظرم خیلی مفت خور و حال بهم زنن

دقیقا ولی خیلی سیاست داره خیلی زیاد تو تاپیک های قبلم گفتم کاراشو خیلی زرنگ بازی درمیاره همه هم دوسش دارن 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

پس تو با سیاست ندیدی

این الان سیاست بود؟

مادرشوهرت چون اون بچه را دوست داره میده والا اگر نخاد صد تا این حرفا اثر نمیزاره

بعدم ادم سالم باید بچه اشو دوست داشته باشه بالاخره از خون خودشه