2777
2789

لطفا بگین من چیکارکنم، بابام خیلی خوبه ولی این چند روز یهویی خیلی باهامون بد شده انگاری ک ازمون تنفر داره، از ی طرف مامانمم باید بره دکتر حالش خوب نیست ن کسی جرعت داره باهاش حرف بزنه ن چیزی چیکار کنم ک ببرتش دکتر دیگ این چند روزه اینفد گریه کردم ار خدا کمک خواستم نشد خسته شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ،شاید پدرت تحت فشاره از یه موضوعی ...

شاید خسته شده 

فشار کاری و مشکلات اقتصادی همه ی مردها رو بداخلاق میکنه 

باهاش میتونید صحبت کنید ؟دلیل ناراحتیشو بپرسید ؟؟؟؟

درکت میکنم. تنها کاری که از دستم برمیاد ایکه که دعا کنم خودش سرعقل بیاد. شاید بقیه بگن صحبت کن بهش یگو ولی من میدونم داری درمورد چجور آدمایی حرف میزنی. این آدما یهویی قهر میکنن وقتی هم قهر میکنن کوچیک‌ترین حرفی بزنی داد میزنن یا شرایط رو بدتر میکنن یا بیشتر قهر میکنن. امیدوارم خودش یهویی خوب شه

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
سلام عزیزم ،شاید پدرت تحت فشاره از یه موضوعی ... شاید خسته شده  فشار کاری و مشکلات اقتصادی هم ...

اینارو احتمال دادم، ولی از ما انگاری ناراحت میگه باهم حرف نزنین ازتون بدم میاد اولین باره اینجوری شده باهاشگ حرف می‌زنیم اصلا هیچ جوابی نمیده 

درکت میکنم. تنها کاری که از دستم برمیاد ایکه که دعا کنم خودش سرعقل بیاد. شاید بقیه بگن صحبت کن بهش ی ...

آره بخدا دقیقا درست گفتی همینه، وقتی رو دنده لج بیفته میفته آخه مامانم سرطان داره بدتر شده نیازه ک ببره دکتر اصلا خیلی بی تفاوت شده این ک جونش برامون میرفت توروخدا برام دعا کنین مرسی ک درک کردین 

بنظرتون اینجور موقع با چ لفظی مزدا آرومتر میشن، چون خودتون مردین بخاطر همین پرسیدم 

من همیشه با دختران خوب هستن و هرچی میگن من میگم چشم دخترها تسلط زیادی روی باباشون دارند بیشتر باهاشون صحبت کنیدودور وبر شون بچرخید

کاربر آقا
من همیشه با دختران خوب هستن و هرچی میگن من میگم چشم دخترها تسلط زیادی روی باباشون دارند بیشتر باهاشو ...

ابنو زیاد این چن روز انجام دادم ولی خب دوبارم انجام میدم

ممنونم ازتون🌹