2777
2789
عنوان

کرم پودر خوب

1096 بازدید | 16 پست

سلام خانوما یه کرم پودر سبک با پوشانندگی بالا اگ می‌شناسید معرفی کنید لطفا .. یا اگ ضد افتاب خوب با  پوشانندگی بالا هم معرفی کنید ممنون میشم .😊🤗چون صورت من لک داره 

ضد آفتاب پریم و لافارر

ولی سعی کن از سی سی کرم استفاده کنی آسیب نزنه ب پوستت. کرم پودر هم گابرینی و آریزون و نارس کاور بالایی دارن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یادم رف بگم پوستم خشک ccمیشه 

پوستت خشکه از ابرسان نیتروژنا یا سیمپل استفاده کن عالین من هم صورتم خشکه cc میزنم مشکلی پیش نمیاد چون زیرش آبرسان میزنم حتما 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ضد آفتاب پریم و لافارر ولی سعی کن از سی سی کرم استفاده کنی آسیب نزنه ب پوستت. کرم پودر هم گابرینی و ...

ضدآفتاب رنگی پریم رو من دارم رنگ لایت بژ، شدیدا افتضاحه، خشکه، هرکاریش کنی حتی با آبرسان مرطوب کننده بخوای مخلوطشم بکنی باز پچی و کیکی و تیکه تیکه مثل کویر میشه، اصلا نمیشه باهاش بیرون رفت انقدر ظاهر بدی درست میکنه روی صورت، اینو حتی وقتی پشت دست تست هم بکنی میفهمی ولی متاسفانه من خودم نبودم برای خریدش و سپرده بودم پارتنرم بگیره، فکرم نکنم البته میشد تست کنم ولی به هرحال... پوست من چربه

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

ضدآفتاب رنگی پریم رو من دارم رنگ لایت بژ، شدیدا افتضاحه، خشکه، هرکاریش کنی حتی با آبرسان مرطوب کننده ...

من یه مدتی استفاده کردم و باهاتون تا حدودی موافقم پخش کردنش روی پوست سخته و همون لحظه که میزنی باید سریع بِلِند کنی وگرنه کیکی میشه و زیرش ابرسان یا مرطوب کننده قوی باید زد منم اوایل راضی نبودم ولی قلقش دستم اومده عالی شد و چون اسی لک دارن این ضدآفتاب عالیه براشون چون نسبت ب بقیه جنبه درمانی داره و کاورش بالاس🌱 

اسی اگر خیلی کاور برات مهمه و لکات خیلی تیره هست کرم پودر گابرینی استفاده کن کاورش خیلی بالاس و سبکه cc کاورش به انداره اون نیست

اسی اگر خیلی کاور برات مهمه و لکات خیلی تیره هست کرم پودر گابرینی استفاده کن کاورش خیلی بالاس و سبکه ...

مممنونم عزیزم .. رو گونه هام ولی خیلی تیره نیس منتهی دیده میشه 

مممنونم عزیزم .. رو گونه هام ولی خیلی تیره نیس منتهی دیده میشه 

منم روی گونم چند تا لک دارم یه سمت صورتمه فقط روی لک ها رو با کانسیلر شیگلم یا آرت اسکین میپوشونم و کل صورتمو به کرم پودر سبک میزنم مثل گلدن رز ولی مهمونی و ...باشه فقط گابرینی یا دوسه استفاده میکنم 

کرم پودر پرنس لیدی... با30درصد ضد افتاب... معرکه س... منک بالای20تا کرم پودر بامارکای متفاوت... اخرین کرممو گرفتم دومیلیون... ولی پرنس لیدی واقعا عالیه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆