سلام خانوما یه کرم پودر سبک با پوشانندگی بالا اگ میشناسید معرفی کنید لطفا .. یا اگ ضد افتاب خوب با پوشانندگی بالا هم معرفی کنید ممنون میشم .😊🤗چون صورت من لک داره
ضد آفتاب پریم و لافارر ولی سعی کن از سی سی کرم استفاده کنی آسیب نزنه ب پوستت. کرم پودر هم گابرینی و ...
ضدآفتاب رنگی پریم رو من دارم رنگ لایت بژ، شدیدا افتضاحه، خشکه، هرکاریش کنی حتی با آبرسان مرطوب کننده بخوای مخلوطشم بکنی باز پچی و کیکی و تیکه تیکه مثل کویر میشه، اصلا نمیشه باهاش بیرون رفت انقدر ظاهر بدی درست میکنه روی صورت، اینو حتی وقتی پشت دست تست هم بکنی میفهمی ولی متاسفانه من خودم نبودم برای خریدش و سپرده بودم پارتنرم بگیره، فکرم نکنم البته میشد تست کنم ولی به هرحال... پوست من چربه
ضدآفتاب رنگی پریم رو من دارم رنگ لایت بژ، شدیدا افتضاحه، خشکه، هرکاریش کنی حتی با آبرسان مرطوب کننده ...
من یه مدتی استفاده کردم و باهاتون تا حدودی موافقم پخش کردنش روی پوست سخته و همون لحظه که میزنی باید سریع بِلِند کنی وگرنه کیکی میشه و زیرش ابرسان یا مرطوب کننده قوی باید زد منم اوایل راضی نبودم ولی قلقش دستم اومده عالی شد و چون اسی لک دارن این ضدآفتاب عالیه براشون چون نسبت ب بقیه جنبه درمانی داره و کاورش بالاس🌱
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
مممنونم عزیزم .. رو گونه هام ولی خیلی تیره نیس منتهی دیده میشه
منم روی گونم چند تا لک دارم یه سمت صورتمه فقط روی لک ها رو با کانسیلر شیگلم یا آرت اسکین میپوشونم و کل صورتمو به کرم پودر سبک میزنم مثل گلدن رز ولی مهمونی و ...باشه فقط گابرینی یا دوسه استفاده میکنم
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑