deldrrrm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 1205 عنوان یه. فیلم کره ای عالی و خفن بگین نگا کنم 608 بازدید | 16 پست ازین عاشقانه هاش ازوناش.. میخوام 😂😂🤣خبنمیخوام چرت باشه برام آرزو کنید حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗 1402/10/29 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
deldrrrm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 1205 من شیطان را دیدم ترسناکه؟چ ژانریه برام آرزو کنید حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
jigsawh عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 172 ترسناکه؟ چ ژانریه ژانر اسلشر جنایی درام و یکم ترسناک برای شما البته برای من که لذت بخش بود البته انتقامش عاشقانه س دیگه
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 3137 من شیطان را دیدم وای این چیه بهش معرفی میکنی، میخوای زهر ترک و غمگینش کنی😂💔 •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 3137 ترسناکه؟ چ ژانریه من بهت یه جدید معرفی میکنم تازه اومده، اسمش بازی مرگ، برو اونو ببین، یا تولد دوباره در خانواده پولدار، زندگی دوباره من، دکتر روح، اسم من، یک روز معمولی، زنان کوچک، سریال خوب زیاد هست، فعلا همینا رو ببین بعدا بازم معرفی میکنم •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
jigsawh عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 172 وای این چیه بهش معرفی میکنی، میخوای زهر ترک و غمگینش کنی😂💔 آره به شدت غمگین و باحاله ولی خب چون بهترین فیلم کره ای بود از نظرم معرفی کردم قصدم زهر ترک کردن نبود 😂
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 3137 آره به شدت غمگین و باحاله ولی خب چون بهترین فیلم کره ای بود از نظرم معرفی کردم قصدم زهر ترک ک ... اگه این بنظرتون بهترین فیلم یعنی هنوز خوب با فضای دارک فیلمای کره آشنا نشدید..این سینمایی بنظرم بد نبود.. اما واقعا بهترین نیست..پیشنهادم سریال یک روز معمولی و سریال موش..و اون سریال هایی که بالا گفتم •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
deldrrrm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 1205 من بهت یه جدید معرفی میکنم تازه اومده، اسمش بازی مرگ، برو اونو ببین، یا تولد دوباره در خانواده پولدا ... مرسی عزیزم 😍😍😍الان اول بازی مرگ و ببینم ؟چه ژانریه؟کره ای یا ترک برام آرزو کنید حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 3137 مرسی عزیزم 😍😍😍 الان اول بازی مرگ و ببینم ؟چه ژانریه؟کره ای یا ترک نه همه سریالایی که گفتم کره ای هستن، این بازی مرگم جدید اومده، لامصب خیلی خوب ولی من وقت ندارم ببینمش( ꈨຶ ˙̫̮ ꈨຶ )🥲😂💔برو ببین حالشو ببر🥲😂 •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
jigsawh عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 172 اگه این بنظرتون بهترین فیلم یعنی هنوز خوب با فضای دارک فیلمای کره آشنا نشدید.. این سینمایی بنظرم بد ... من adhd دارم و خیلی آدم مناسبی نیستم واسه سریال دیدن ولی سینمایی خوبتر سراغ داشتی حتما بگو ببینم بعد این به ترتیب wailing 2016 اولد بوی خاطرات قتل chaser 2008
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 3137 من adhd دارم و خیلی آدم مناسبی نیستم واسه سریال دیدن ولی سینمایی خوبتر سراغ داشتی حتما بگو بب ... ای دی اچ دی چه ربطی به سریال دیدن داره🤿🗿؟؟ •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
jigsawh عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 172 ای دی اچ دی چه ربطی به سریال دیدن داره🤿🗿؟؟ سریال برام خسته کننده س نمیتونم ادامه ش بدم
ترنممممممماااااااایی عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 2603 سریال برام خسته کننده س نمیتونم ادامه ش بدم ای دی اچ دی چیه ،منم فکر کنم تازگیا گرفتم ،چون یه سریالو چند قسمتشو میبینم میرنم جلو قسم آخرشو میبنم راحت میسم حوصله ندارم