2821
2789
من کی ماشین میخرم و متولد چه ماهی ام رنگ مورد علاقم..ممنون عزیزم

ماشین چند سال آینده متولد خرداد یا بهمن رنگ مورد علاقت آبی 

کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
متولد آذر یا دی خوش‌ زبون تو دل برو لجباز صورت گرد چشای کشیده دماغ نسبتا بزرگ بیشتر وقتا خوشی خانواد ...

شهریور ماهی هستم ودماغ بزرگی ندارم اصلا😁وگرنه بقیه درستن،میشه بگی تا آخر این سال بارداری دارم🥺

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیادی پروم  بازم میگی ؟؟؟از ازدواجم و خودم میگی خیلی بگو 😂😂😂

با یه راننده ازدواج میکنی تپله پوستش سفیده مهربونه و غیرتیه خودتم اول خوشت ازش نمیاد بعد عاشقش میشی😂

کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
سلام عزیزم 2 تا دختر گل دارم خیلی دوست دارم بدونم سومین بارداری خدا پسر بهم میده یا نه؟ اگه ...

باید بری دکتر وگرنه باز دختر میشه

میشه بگی خانواده شوهرم نسبت بمن چه حسی دارند. و اینکه من بچه دوم میارم یا نه؟

نسبت بهت حسودن خواهرشوهرت یکیشون دوست داره پدر شوهرت ازت حمایت میکنه شوهرت گاهی دلتو میشکنه جلوی اونا اره میاری ولی فعلا نه