maryy73 مدیر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 798 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 9368 بازدید | 846 پست یه حس ششمی بیاد میخوام باهاش تبادل حس کنم ببینم چقدر حس هامون قویه بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید 1402/10/29 | 02:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الله_یارمه عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 489 من کی ماشین میخرم و متولد چه ماهی ام رنگ مورد علاقم..ممنون عزیزم ماشین چند سال آینده متولد خرداد یا بهمن رنگ مورد علاقت آبی کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
atefeh1994 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 1123 متولد آذر یا دی خوش زبون تو دل برو لجباز صورت گرد چشای کشیده دماغ نسبتا بزرگ بیشتر وقتا خوشی خانواد ... شهریور ماهی هستم ودماغ بزرگی ندارم اصلا😁وگرنه بقیه درستن،میشه بگی تا آخر این سال بارداری دارم🥺 ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی میمونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت میدونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
الله_یارمه عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 489 اقوام همونایی ک حس میکنمه؟ اره کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
الله_یارمه عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 489 من زیادی پروم بازم میگی ؟؟؟از ازدواجم و خودم میگی خیلی بگو 😂😂😂 با یه راننده ازدواج میکنی تپله پوستش سفیده مهربونه و غیرتیه خودتم اول خوشت ازش نمیاد بعد عاشقش میشی😂 کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
الله_یارمه عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 489 عزیزم از منم میشه بگی❤️ ماه تولدم مجرده؟ اونم بهم حسی داره؟ شهریور یا اسفند اره مجرده حسی نمیبینم کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
الله_یارمه عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 489 سلام عزیزم 2 تا دختر گل دارم خیلی دوست دارم بدونم سومین بارداری خدا پسر بهم میده یا نه؟ اگه ... باید بری دکتر وگرنه باز دختر میشه کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
مامانی_کوثر عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 6220 عزیزم یه خواهر مطلقه دارم خیلی رو قیافه حساسه خواستگاراش رو به این خاطر رد می کنه. به نظر کی ازدواج می کنه؟ شوهرش چجوری خواد بود؟ درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
الله_یارمه عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 489 منو بگوووو لطفا کسی که تو ذهنمه حسی بهم داره؟ اره خوشش ازت میاد کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
فردای_آن_روز عضویت: 1402/02/14 تعداد پست: 492 ماشین چند سال آینده متولد خرداد یا بهمن رنگ مورد علاقت آبی ۱۰سال دیگع وضعیت مالیم چطوره؟
الله_یارمه عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 489 میشه بگی خانواده شوهرم نسبت بمن چه حسی دارند. و اینکه من بچه دوم میارم یا نه؟ نسبت بهت حسودن خواهرشوهرت یکیشون دوست داره پدر شوهرت ازت حمایت میکنه شوهرت گاهی دلتو میشکنه جلوی اونا اره میاری ولی فعلا نه کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌