darya000darya مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13762 عنوان مامانایی که بچه هاتون هیلی دیر حرف زدن 2197 بازدید | 125 پست لطفا تجربه ای دارین بگین خیلی نگرانم وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤ 1402/10/29 | 02:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darya000darya مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13762 کاردرمانی و گفتار درمانی میبرم و دکتر هم بردم اما خیلی عقبه کاش میمردم نمیدیدم این روزا رو وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
darya000darya مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13762 چندسالشه ؟ ۴سالش وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
darya000darya مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13762 ی توضیحاتی در مورد بچه بده هیچی نمیگفت فقط اواسازی داشت نوارمغزش خوب بود الان ۸ ماهه میبرمش تازه حدود سی تا کلمه میگه اونم باید بپرسیم ازش وگرنه خودش فقط گاهی اوقات میگه وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
medisa1402 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 4727 پسر منم دو سالشه در حد چن تا کلمه میگه. گوشی و تی وی رو کلا ازش گرفتم بیشتر میبرم خانه بازی با بچه ها بازی میکنه بهتر شده ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
darya000darya مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13762 چن سالشه ۴ وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
دخترسفیر۱۳۸۲ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 7086 پسر منم دوسال و نیمشه فقط ۶/۷ تا کلمه میگه کاربر قدیمیم
دخترسفیر۱۳۸۲ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 7086 پسر منم دو سالشه در حد چن تا کلمه میگه. گوشی و تی وی رو کلا ازش گرفتم بیشتر میبرم خانه بازی با بچه ه ... مریض نمیشه؟ کاربر قدیمیم
about_hasti عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 38552 اوتیسم نیست خدایی نکرده؟ وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
darya000darya مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13762 پسر منم دو سالشه در حد چن تا کلمه میگه. گوشی و تی وی رو کلا ازش گرفتم بیشتر میبرم خانه بازی با بچه ه ... خآنه بازی هم میبرم تی وی هم خیلی کم کردم خیلی شیطونه انگار نمیخاد هیچی بگه وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
medisa1402 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 4727 هیچی نمیگفت فقط اواسازی داشت نوارمغزش خوب بود الان ۸ ماهه میبرمش تازه حدود سی تا کلمه میگه اونم باید ... من شنیدم مهد ببری خوبه با بچه ها بازی میکنه ارتباط میگیره حرف میزنه ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
darya000darya مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13762 اوتیسم نیست خدایی نکرده؟ ننیدونم بخدا فعلا هیچ تشخیصی براش ندادن اما گفتاردرمانش میگه نیست چون پیشرفت داشته و احساسش رو خوب منتقل میکنه ولی خب چون حرف نمیزنه خیلی عقب میفته وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤