2777
2789

نگران همه چی هستم.

سیاست، آب و هوا، ویروس جدید، هوش مصنوعی....

چرا این نگرانیا تموم نمیشه؟ 😢😢

کل جهان رو میگم نه فقط ایران.

شما نگران این مسائل نیستید؟ 

البته فکر کنم بیشتر نگران مادرشوهر و خواهر شوهر و ... هستید 😃😃

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فوبیای جنگ دارم

هر لحظه میرم تو اینترنت سرچ میکنم

دارم دیونهههه میشم

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼
نگران کمبود تولگیرم  عزیزم کسی میشناسی اطراق تهران یا حومه تهران باشه بلد باشه

کمبود چی؟

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
چرا خدایی انقده میترسم از این جهان کنونی و فقط ب خدا پناه میبرم

منم میترسم همه چی یه جوری شده. 😔

منم نگرانی واسترس خیلی شدیدی دارم مخصوصا که بچه هام‌از پاییز تا حالا اکثر روزا مریض بودن این دلواپسی تو وجودم نهادینه شده دارم افسرده میشم پریشب دخترم تب شدیدی داشت و حالم‌خیلی گرفته بود اومدم سایت تاپیک‌جنگ دیدم تپش قلب گرفتم کامنتا رو خوندم انقد گریه کردم‌با اوضاع و احوال این روزام فقط امیدوارم تموم بشه این روزا و زندگی روی خوبشو باز نشونمون بده

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من فوبیای جنگ دارم هر لحظه میرم تو اینترنت سرچ میکنم دارم دیونهههه میشم

وای من همه چی چک میکنم.

ویروس، مشکلات زیست محیطی، مسائل سیاسی، زلزله و کلا همه چی...

منم نگرانی واسترس خیلی شدیدی دارم مخصوصا که بچه هام‌از پاییز تا حالا اکثر روزا مریض بودن این دلواپسی ...

تو وضعت از من بدتره که. 😔

این چند سال کرونا کلا استرس رو نهادینه کرده در وجود آدم.

وارد سوشال مدیا میشم همچین حسی دارم،برای همین امشب همه شبکه های اجتماعیو حذف کردم

👏👏 آفرین.