2777
2789
عنوان

نگرانم، حس میکنم دنیا داره نابود میشه.😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 19 پست
ولا من فوبیای جنگ گرفتم اینروزا

من فوبیای همه چی دارم.

مثلا یه چند روز راحتم یه دفعه خبر میاد ویروس جدید اومده، یا درگیری سیاسی شروع میشه یا زلزله میاد خلاصه یه چیزی میشه دیگه. 😔

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
 تو وضعت از من بدتره که. 😔 این چند سال کرونا کلا استرس رو نهادینه کرده در وجود آدم.

آره تو تاپیکم‌گفتم چه روزای سختی رو گذروندم و ترسی که الان تو وجودمه بخاطر همونه البته که از زمان کرونا همه چی از شکل و رنگ‌و بو افتاد 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فوبیای همه چی دارم. مثلا یه چند روز راحتم یه دفعه خبر میاد ویروس جدید اومده، یا درگیری سیا ...

هعی تباه شد جوانیمون😔

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

آره تو تاپیکم‌گفتم چه روزای سختی رو گذروندم و ترسی که الان تو وجودمه بخاطر همونه البته که از زمان کر ...

امیدوارم مشکل دخترت حل بشه، براش صلوات فرستادم ❤😔

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
امیدوارم مشکل دخترت حل بشه، براش صلوات فرستادم ❤😔  

ان شاءالله ممنون عزیزم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ