2777
2789
عنوان

همونم که شوهرم تو خیابون زدم

501 بازدید | 13 پست

الان همش زنگ میزنه اس میده استیکر قلب می‌فرسته کلی فش خودش میده ولی من جواب ندادم نمی‌خوامم بوم ولی از طرفی دلم گیر دخترمه چیکارکنم

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم من جواب ندادم زنگ به مامانم زده گریه کردن ک بگو بیاد من غلط کردم گ و ه خوردم واینا...

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

امشب شب لیله الرغائب هست

تمام فرشته ها برای اجابت دعای بنده ها به زمین میان...

این شاید ی جمله باشه ولی تو عالم غیب قابل وصف نیست.

شما امشب ببخشید بخاطر خدا با خدا معامله کنید.

شک نکنید برنده اید.

قول میدم همینجا

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
امشب شب لیله الرغائب هست تمام فرشته ها برای اجابت دعای بنده ها به زمین میان... این شاید ی جمله باش ...

جواب گریه های منم خدا میده؟ جواب حال خرابمو جسم بی روحمو😭

همش از این قلبا می‌فرسته دیونس منم دیونه کرده

جواب گریه های منم خدا میده؟ جواب حال خرابمو جسم بی روحمو😭

قطعا میده

همه ی امور در دست خداست

به شرطی که حسن ظن به خدا داشته باشید.

فکر میکنید این اتفاق ها از حیطه ی قدرتش خارج شده؟؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
قطعا میده همه ی امور در دست خداست به شرطی که حسن ظن به خدا داشته باشید. فکر میکنید این اتفاق ها ا ...

به بزرگی خدا ‌که شکی نیست