2777
2789

۳۶ سالش باشه

قدش ۱۷۳ باشه وزنش ۵۲ کیلو

پوستش گندمی روشن  

عینکی هم داشته باشه 

ابرو و مژه هاش کم باشه و موهاشم بلند تا کمرش اما خیلی کم پشت باشه 

خوبه ؟ 

تحصیلات هم نداره 

رانندگی هم بلد نیست 

اما آشپز و خانه دار خیلی خوبی باشه طوری که همه خواهر برادرش برای عید ، قبل از عید  ببرنش خونه شون تمیز کنه 

خداروشکر ازدواج کردم همسرم اومد 😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر ندارم 

ولی اینا فقط ظاهر بود 

اخلاق ،طرز فکر ،فرهنگ ،دیدگاه و....خیلی مهمتره تو زندگی .

با اون تیکه آخر که گفتید اونقدر کدبانو هست که خواهر برادرا دم عید میبرنش برای تمیزکاری زیاد کنار نیومدم😬 

چ ربطی داره اخه، مگ همه چی ب ظاهر و قد و تحصیل و رانندگیه؟ طرف دکترا داره قدش و اندامش باربی اخلاقش گند معرفت گند ذاتش گند دلش سیاه ،،، خب این مسلما تو زندگی نمیتونه ادم درستی باشی اخلاق مهمتره حالا تحصیل و قیافه هم جای خود دارد

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ لایکم کن منم برات میفرستم 🙂 مرسی ⁦❤️⁩
برادر ندارم  ولی اینا فقط ظاهر بود  اخلاق ،طرز فکر ،فرهنگ ،دیدگاه و....خیلی مهمتره تو زن ...

منم دقیقا رو اون اخری گیرم مگه کلفته 😐

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ لایکم کن منم برات میفرستم 🙂 مرسی ⁦❤️⁩

نه چون ۲۰سال از داداشم بزرگتری جای بچته😂ولی یه عمو دارم مجرده برا اون میام اونم ۴۰سالشه یا ۴۱ نمیدونم دقیق تحصیلات نداره ولی پولداره ماشین داره خونه داره باغ داره ۵یا۶تا تو روستامون

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

متاسف شدم بابت این توصیف، ... یعنی چی که میگین میره قبل عید نظافت خونه خواهر و بردارهاش؟؟؟ یعنی الان شما هم با همین دید میخواهین برای برادرتون بگیرینش؟ که کلفتی کنه صبح تا شب ؟! ... و توصیف قد و قواره و ... به چه دلیل بود؟ حداقلش کنارش بردارتون رو هم توصیف میکردین ! آدم بدونه داماد کیه و چجوریه، ...

یعنی چون میره کمکشون میکنه متشخص نیس ؟

اینحا مطمئن باشید فقط بحث بحث کمک کردن نیست بحث سوء‌استفاده از این بنده خداس کمک یکسال کمک دوسال ولی اینجور که بوش میاد هرسال همین آش و همین کاسس و به نظر من کسی که اجازه سوء‌استفاده از خودش رو به دیگران بده برای خودش شخصیت قائل نیست پس متشخص نیست

اینحا مطمئن باشید فقط بحث بحث کمک کردن نیست بحث سوء‌استفاده از این بنده خداس کمک یکسال کمک دوسال ولی ...

اها ازین نظر اره 

جنبه های مخالفی میتونه. داشته باشه امیدوارم هر چی صلاحشه اتفاق بیوفته برای اون بنده خدا