2777
2789

به آرزوهامون❤😍لطفا در حقمون دعا کن 

حاجت من ازدواج با محمدم 💎دعا کنید لطفا زودتر عقد هم بشیم 

ذکر یا جوادلائمه میگین لطفا برامون🙏❤💎💚💍زودی عقدعشقم بشم👫❤❤💍💎😍

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه حرفیه مگه سادات کی هستن خدا برای همه است عزیزم از ته دلت ازش بخواه

من خودم سیدم هر دو طرف نسل اندر نسل ولی باورت اشتباهه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
این چه حرفیه مگه سادات کی هستن خدا برای همه است عزیزم از ته دلت ازش بخواه من خودم سیدم هر دو طرف نس ...

به هرحال اگه میشه برا منم دعل کنید. بزای نرم شدن دل پویا و ویشقدم شه خیلی زود آشتی کنیم و ازدواجمون🥲💔

این چه حرفیه مگه سادات کی هستن خدا برای همه است عزیزم از ته دلت ازش بخواه من خودم سیدم هر دو طرف نس ...

لطفا در حقم دعا کنید 🙏نفس با نفس فرق داره نفس سادات سید ها حق هست

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

برای ازدواجم با عشقم اسممون هم فاطمه و محمد❤💚

عزیزم حتما ولی سید و غیر سید نداریم

به یه عده ادم قداست بخشیدن اشتباه هست جانم

از خدا میخواهم هر چیزی که به صلاحته برات اتفاق بیوفته و صلاحتم تو خواسته ات باشه

لطفا در حقم دعا کنید 🙏نفس با نفس فرق داره نفس سادات سید ها حق هست

این حرفو نزن سید داریم جنایت میکنه بی دین داریم دست کلی ادم و کرفته بلندشون کرده 

مهم دل و قلب و ذات ادماست

عزیزم حتما ولی سید و غیر سید نداریم به یه عده ادم قداست بخشیدن اشتباه هست جانم از خدا میخواهم هر چ ...

ممنون آجی دلت شاد