2777
2789
عنوان

از اینجا رونده از اونجا مونده شدم

279 بازدید | 26 پست

به اصرار خونوادم اومدم خونشون موندم بچمو تازه از،پوشک گرفتم نمیذاره دیگه پوشکش کنم نمیخواستم بمونم ولی حالا بچم گاهی نمیتونه خودشو کنترل کنه ادرار میکنه. رو فرش بعدش با مادرم میشوریمش ولی مادرم هرچی از دهنش میاد به منو بچم میگه گفتم منکنه نخواستم بمونم از طرفی شوهرم اینقدر بی احساس بلد نیست محبت کنه دو روزه گوشیم خراب شده یه تماس نگرفت به گوشی مادرم حالمو بپرسه بعد از دو روز زنگ زدم حتی نمیگه حالت چطوره میگه رفتم خونه رفیقم ...با کاربری جدید اومدم شناسایی نشم

واقعا مرد بی احساس زن و پیر میکنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بعد میگه رفتم یه زن دیگه گرفتم اومدم خونش گفتم از،این کارا بلد نیستی خداحفظی کردم پیام میده دیگه به من زنگ نزن حوصله حرفاتو ندارم خواستی خودت برگرد نمیام دنبالت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا حواست به بچه باشه تند تند ببرش دستشویی نزار بچه دلش بشکنه یا چیزیش بگی بعدها عذاب وجدان میگیری 

اگه تهش قراره خودت بری از الان برو‌خونه ات 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

با شوهرت تماس بگیر بگو بیاد دنبالت

شب تنها بمونی خونت بهتر ازینکه خونه پدرت حرف بشنوی

با ناراحتی هم برو خونت تا مامانت حد خودشو بدونه

بچس دیگه حالیش نمیشه گناه که نکرده. این دیگه غر زدن داره؟؟۴

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

با همچیش ساختم افسردگی گرفتم هیچکس از حال دلم خبر نداره همه شدن نمک روی،زخم

الهی بگردم

بخدا درکت میکنم

سعی کن مستقل بشی خونه مادرتم نمون

گاهی باید قوی باشی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.