2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیش از ۱۰ ساله مشکل معده دارم اندویکوپی هم ۲ بار شدم یه بارم همین امسال نه والا یادم نمیاد درد ت ...

همین دیشب تازه دادم البته قبلشم درد معده داشتم واسه همین اندو دادم.ولی حس میکنم درد اینبار به خاطر اندوباشه

دقیقا گلو یه جوریه اه حالم بهم خورد یادش میفتم بیش از ۱۰ ساله مشکل معده دارم

گلم اگر معده تون عصبیه رعایت غذایی کنین یکسال معده تون ترمیم میشه ان شاالله من چندسال مشکل داشتم خداروشکر دو سالی میشه راحت شدم

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
گلم اگر معده تون عصبیه رعایت غذایی کنین یکسال معده تون ترمیم میشه ان شاالله من چندسال مشکل داشتم خدا ...

اغا منم معدم اندوسکوپی کردم مشکلی نداش ولی درد دارم همیشه رعایت غذاییم میکنم فکر کنم بیشتر به خاطر استرس باشه🥺

عزیزم گاستریت معده به همراه اسید و ریفلاکس دارم الانا فک کنم زخمم شده

الهی عزیزم

به هرحال رعایت غذایی و اصلاح سبک زندگی خیلی کمک کننده هست ان شاءالله کاملا خوب میشید

اغا منم معدم اندوسکوپی کردم مشکلی نداش ولی درد دارم همیشه رعایت غذاییم میکنم فکر کنم بیشتر به خاطر ا ...

آره ریلکس باشید نوشابه و چیزای اسیدی نخورید یه مدت و ببینید معده تون رو چی واکنش بیشتر نشون میده

مثلا من گوجه و پوست میوه مثل سیب و.. الان خداروشکر خوب شدم نزدیک ۴سال لب به نوشابه نزدم الان میتونم بخورم ولی در حد یک سوم لیوان میخورم مثلا دوماهی یبار