2777
2789
عنوان

دعوای خانوادگی

240 بازدید | 6 پست

بیاین کمک باتجربه ها

تعداد رای : 8
نظرسنجی
طلاق بگیرم ولی دخترمونمیده.
2
25%
تحمل کنم وبسازم.
5
62%
راه حل برام بفرستین نیازدارم.
1
12%

شکایت کن خار و مادرشو اسیر روزگار کن 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببینیدمن هیچکسیوندارم نه پدرنه مادرتنهااین وسط میدونه نقطه ضعفم دخترمه بهم نمیده موندم چیکارکنم شایدباورتون نشه حتی دیشب شب ارزوهابودمرگ تک تکشونوازخداخاستم

از اول ازدواج بااین آدم اشتباه بوده 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

تو فقط به دخترت اعتماد به نفس بده قوی بارش بیار که حداقل دنبال محبت جنس مخالف نباشه .اگه علاقه داره بفرستمش کلاس رزمی .کتاب بده بخونه موسیقی .خلاصه بهش پروبال بده  .یروز می‌فهمه همین دختر به دادش میرسه نه پسر .

۱۲ ساله مگه خودش تو دادگاه ازش نمی پرسن ؟

همسایه ما پسرش ۱۰ سالش بود تو دادگاه گفت بود بابام اذیتم می کنه می‌خوام پیش مامانم باشم 

الان پیش مادرشه

خدایا ، گمان میکردم برایت سایه ای بیش نیستم اما حضورت را بارها برایم اثبات کردی .. اشک های مرا دیده و آرزوی دیرینه ام را برآورده ساختی ❤️🧷 ... چرا عاشقت نباشم ؟!