2777
2789
عنوان

تو شب ارزو ها میایین کمکم کنین مهربونا؟ 😍✨

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 67 پست
ممنون گل من 

برای استاتر‌"

2مرتبه صلوات فرستادم🫶🏻💚✅️

2مرتبه ذکر یاودود فرستادم🫶🏻💚✅️

2مرتبه ذکر یا جواد الئمه ادرکنی فرستادم🫶🏻💚✅️

2مرتبه ذکر یا محمد فرستادم🫶🏻💚✅️

استاتر و خواهر عزیزی که داری پست منو میخونی لطفا به نیت اینکه نامزدم امشب پیام بده و آشتی کنیم |3 مرتبه| سوره توحید بخون🫠❤️🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همين الان تموم کردم یه تسبیح خواهش میکنم دعا برای کار همسرم رو فراموش نکن 

چشم گل من 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها ازتون میخوام برام دعا کنید که حاجت روا بشم و انشاءالله به حق این شب عزیز و ۱۴ معصوم هر کی برام دعا کرد از خدا میخوام حاجتروا بشه انشاءالله  

برام دعا کنید که دعاهایی که به درگاه خدا میکنم و  دعا خواهم کرد برآورده بشن انشاءالله و اگر حق الناس دارم خدا کاری کنه که بنده هاش منو ببخشن و خود خدا هم منو ببخشه و از گناهانم بگذره و این دنیا رو با پاکی تمام و بدون گناه و حق الناس ترک کنم انشاءالله الهی آمین و 

یکی دیگه از دعاهای مهمم اینه که باعث افتخار خدا واهل بیت و قران  خانوادم و آن دنیا و این دنیا بشم و در آخر امسال کنکور فرهنگیان معلمی قبول بشم و دانشجو بشم و خوشحالی خانوادم و خودمو ببینم

اسمم مهدیه

اسی برای سلامتی مامانم دعا کن 

ممنون گلم پس دویستا برای شما شد 

دست تون درد نکنه فرستادین بهم بگین 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اسی برای سلامتی مامانم دعا کن 

براشون صلوات فرستادم

۱۰۰ تا عزیزم

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️