یعنی بعد از اینکه شیر خورد بخواد گریه کنه و جیغ بزنه؟نه اتفاقا بعد از شیر خوردن آروم میشه
خب ببین این کولیک که کاربرا گفتن فقط بعداز شیر خوردن که ممکنه نفخ کنه یه شربت هست میدن برای اون... اگر بچه شما این مشکل رو نداره پس دارو نده.. همون رژیم خودت رو رعایت کنی کافیه ممکنه از ماهای بعد باشه که تحت نظر دکتر دارو بده.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آغوشی مخصوص نوزاد هست خیلی خوبن جنس خوبشو بخر برندش مهم نیست فقط نگاه کن کیفیت کار خوب باشه و محکم که بچه توش اذیت نشه تا ۴و ۵ماهگی میشه استفاده کرد ارزش خریدن داره من دخترمو میزاشتم توش بعد رو مبل دراز میکشیدم یا روی زمين دوتا کوسن میزاشتم زیر کمر و سرم به پشت با هم میخوابیدیم استراحت میکردم دخترمم توی بغلم بود چون نزدیک قلبم بود گریه نمیکرد
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت