2777
2789
عنوان

بچم همش باید تو بغلم باشه

1888 بازدید | 53 پست

سلام خانوما

بچم ۱۴روزشه وقتی بیداره باید راه ببریمش وگرنه خیلی گریه میکنه

من خيلی درد داشتم بعد از زایمان نمیتونستم از جام بلند شم  اطرافیان اینجوری عادتش دادن الان چکار کنم راهی هست از سرش بگیرم؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قدم نورسیدت مبارک گلم  شیرخودتو میدی؟

سلام مرسی عزیزم

آره 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ربطی به عادت نداره احتمالا رفلاکس داره ک زمین نمیمونه. قنداقش‌کن و توی جای شیب دار بزار

رفلاکس چیه؟

احتمالا  بچت دل درد داره راه که می‌بری تکون میخوره آروم میشه ساکت میشه شربت دلدرد چیزی بهش مید ...

دکتر‌ بردشم چیزی نداد 

دوباره ببرمش یعنی؟

رفلاکس چیه؟

بالا میاره؟ به صورت جهشی هست؟ تو بیداری شیر میخوره؟ سرفه نمیکنه؟ زود به گلوش نمیاره شیر؟ خس خس سینه هم از علائم رفلاکس( برگشت اسید به مری)

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
شاید کولیک داره اون هنوز عادت نمیدونخ چیه قواره برقی داره اگه بزارید رو اون

نه نگرفتم براش گفتم شاید نمونه ولی امروز به فکر خودمم رسید که‌بگیرم

کولیک چیه؟چه علائمی داره؟

دکتر‌ بردشم چیزی نداد  دوباره ببرمش یعنی؟

ن نبر تا یه ماه چیزی نمیدن بعد از اینکه یه ماه شد ببر احتمالا پدی لاکت یا گریپ مچستر بدن

بالا میاره؟ به صورت جهشی هست؟ تو بیداری شیر میخوره؟ سرفه نمیکنه؟ زود به گلوش نمیاره شیر؟ خس خس سینه ...

نه هیچکدوم اینارو نداره

هم تو بیداری شیر میخوره هم تو خواب

البته گاهی شیر به صورت پنیری بالا میاره

نه نگرفتم براش گفتم شاید نمونه ولی امروز به فکر خودمم رسید که‌بگیرم کولیک چیه؟چه علائمی داره؟

کولیک همین دل درده که تا ۴ ماه بچه ها دارن آره بگیر چرا نمونه آخه اون چون تکون میده دل دردش میره یا ننو بخر

نه هیچکدوم اینارو نداره هم تو بیداری شیر میخوره هم تو خواب البته گاهی شیر به صورت پنیری بالا میاره

اون عب نداره پس رفلاکس نداره فقط کولیک داره

اون طفلک کولیک داره به احتمال زیاد

چندماه ممکنه طول بکشه رفع بشه

ربطی به عادت نداره اون تو بغل دردش اروم میگیره حس ارامش مبگیره

براش،صدای سفید بزار ببین اروم میشه یا نه

تو بغل با ریتم تکون بده مثل حالت جنینی

میدونم سخته اما بچه چه کنه

منم تجربه کردم سر پسرم