2777
2789
عنوان

چرا من با اینا فامیل هستم

303 بازدید | 18 پست

دیشب یکی از فامیل ها یه مهمونی خییییییییییییلی بزرگ گرفته بود بعد امروز توی یکی از گروه های فامیلی اسم همه کسایی که نیومده بودن نوشته بود من دیشب مشکل داشتم و نتونستم برم ولی توی اون لیست اسم من نبود با اینکه من کلی بهشون کمک کردم حتی زحمت نکشید زنگ بزنه منو دعوت کنه فکر کن همه رو دعوت کرده به جز من و اسم منم نیاورده واقعا بعضی آدما گربه صفت هستن موقعی که جایگاه پایینی دارن التماس ات میکنن و کمکشون میکنی و موقعی که یک ذره از اون جایگاه دور میشن اصلا یادشون میره تو کی هستی

دعوت نکرده بود؟ 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نکردن حتی مامانم اینا رو هم دعوت کردن جز من داخل اون لیست کسایی که نیومدن حتی اسم دووووووووور تری ...

حالا چرا لیست اونایی که نیومدن رو نوشتن که چی بشه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

فامیل چیه؟؟ گور بابای همشون.من خیلی وقته قطع رابطم.

واقعا . من الان فهمیدم فامیل به هیچ دردی نمیخوره تا یه چیزی رو از دست بدی برای اینکه از شون کمک نخوای ازت فرار میکنن