2777
2789
عنوان

راه حل بدین

125 بازدید | 35 پست

سلام اول از همه من پسرم و ۱۶ سالمه.

امروز صبح از خواب که بیدار شدم با بابام روبرو شدم که داشت سرم داد میزد میگف بلند شو مثل معتادا خوابیدی بیدار نمیشی(کلا همیشه منو تحقیر میکنه همه جا). از سر شوخی هم نمیگفت ها فکر نکنین شوخی کرده.

بعدش رفت خواهرم رو بیدار کنه بهش گفت بیدار شو دختر خوشگلم صبحت بخیر و ازین حرفا🙄

الانم داشتم با کامپیوتر کار میکردم کیبوردش یکم صدا میده خواهرمم تو اتاق بود بعد این مرتیکه(بابام اومد تو اتاق خواهرمم از فرصت سؤ استفاده کرد گفت چقدر تق تق کردی با کیبوردت.

بعد باباهه هم گفت چقدر آدم باید بیشعور باشه که اینقدر صدا در بیاره. با اینکه نه صدای کیبورد زیاد بود و نه کسیو اذیت میکرد.

این اتفاقا برا یک روز نیستا همه روزا همین طوریه.

در ضمن خواهرمم از من ۵ سال بزرگتره یعنی اینطور نیست که بگی چون سنش کمه با اون خوب رفتار میکنن.

راه حل بدین دیوونه شدم از دست اینا بگین کجا فرار کنم🙁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام  با خواهرت رابطه خوبی نداری؟

شاید چون پسری نمیخوان لوس بارت بیارن می‌خوام از الان مستقل باشی و همچین مرد بار بیای بخاطر همین پدرت بهت رو نمی‌ده زیاد 

ولی اینو بدون همه پدر و مادرا بچه هاشونو دوست دارن هر چیم ک بشه باز بچه اشونی

به نظرم درستو بخون برو دانشگاه زندگی فردیت ملی تغییر می‌کنه 

والا من که مشکلی باهاش ندارم اون دنبال هر فرصتی میگرده تا منو توی خانواده آدم بده جلوه بده تا خودشو ...

شت پس خواهرت یکم کرمک داره از اون تو مخی هاست 

منم یه خواهر اینجوری دارم ولی دیگه نه این مدلی 

اصلا خواهرتو محلش نده انگار که داری برای خودت زندگی می‌کنی ولی دیدی اون خودش پیله است حالشو بگیر فکر نکنه مظلوم گیر آورده 

شاید چون پسری نمیخوان لوس بارت بیارن می‌خوام از الان مستقل باشی و همچین مرد بار بیای بخاطر همین پدرت ...

نه برا اینکه لوس بار نیام نیست. کلا با من مشکل داره من اضافیم براشون.

اگه برا لوس نشدن بود که توی جمع تخریبم نمیکرد.

همه جا همینه چه توی مهمونی چه توی خیابون چه توی خونه همیشه و همه جا من مثل یه ادم اضافیم .

حتا وقتی میخوان برن بیرون اگه من نرم خوشحال هم میشه.

نمیدونم چیکار کردم باهاش که اینطور رفتار می‌کنه.

نه برا اینکه لوس بار نیام نیست. کلا با من مشکل داره من اضافیم براشون. اگه برا لوس نشدن بود که توی ج ...

منم یه دوست داشتم اون دختر بود کلا با باباش مشکل داشت باباش هم با این می‌گفت من نرم بیرون بیشتر بهشون خوش میگذره 

آدم میمونه چی بگه 

مادرت چطور ؟؟؟

شت پس خواهرت یکم کرمک داره از اون تو مخی هاست  منم یه خواهر اینجوری دارم ولی دیگه نه این مدلی& ...

خیلییی کرمه از تصور بیشتر کرمه.محلش ندم میاد انقدر توی کارم فضولی و مسخره بازی در میاره که مجبور بشی یه چیزیش بگی.

بعد چطور حالشو بگیرم اخه هنوز بهش چیزی نگفتم میره پیش مامان باباش شکایت میکنه.

خیلییی کرمه از تصور بیشتر کرمه.محلش ندم میاد انقدر توی کارم فضولی و مسخره بازی در میاره که مجبور بشی ...

دانشگاه نمیره ازدواج نمی‌خواد بکنه

دوست و رفیق ندارع بره بیرون بیخیال تو بشه 

ببین چون بزرگتر از تو هست احترامش واجبه چون میگی خانوادمم طرف اون هستن می‌ره دوتا هم میزارع روش اون وقت برای تو بد میشه 

ببین میتونی ازش به چی بفهمی که تهدیدش کنی😅😅

ولی جنگ و جدال تهشم جنگ و جدال 

سعی کن باهاش طرح رفاقت و دوستی بریزی 

لمشو دستت بگیری 

منم یه دوست داشتم اون دختر بود کلا با باباش مشکل داشت باباش هم با این می‌گفت من نرم بیرون بیشتر بهشو ...

مامانه رو نگم برات فقط دنبال بهونس که صداشو بندازه رو سرش دعوا راه بندازه. شبا خوابم نمیبره گوشی میگیرم دستم توش دور میزنم بعد این به بهانه اینکه امواج گوشی برا سرشون مضره نصف شب دعوا راه میندازه همه رو بیدار می‌کنه 🙄حالا هی بگو گوشیم روی حالت پروازه باز حرف خودشو میزنه.

کافیه شب ۱ ثانیه گوشی بگیری دستت یا اصلا نگیری دستت صب که بیدار میشی با اذراعیل طرفی، میگه سرم داره می‌ترکه دیشب باز گوشی روشن کردی. دیوونت میکنه.حتا اگه سردرد نباشه برا اینکه دعوا درست کنه میگه دیشب حتما گوشی دستت گرفتی سردرد شدم.