2777
2789
عنوان

راه حل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 35 پست
دانشگاه نمیره ازدواج نمی‌خواد بکنه دوست و رفیق ندارع بره بیرون بیخیال تو بشه  ببین چون بزر ...

من هیچوقت باهاش دشمنی نکردم اون خودش دنبال دعواست. راستی ازدواج هم کرده ولی بدتر هم شده شوهرش هم همکاریش میکنه دو نفری عذابم بدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هیچوقت باهاش دشمنی نکردم اون خودش دنبال دعواست. راستی ازدواج هم کرده ولی بدتر هم شده شوهرش هم همک ...

خودش که با رفتاراش اعصاب آدمو به هم میریزه شوهرش هم با کاراش آدمو دیوونه میکنه. یبار داشت ساعتمو خراب میکرد مچشو گرفتم.

یبار هم یواشکی دیدم داره رو گوشیم آب میریزه.

همیشه میخاد وسایل منو خراب کنه

مامانه رو نگم برات فقط دنبال بهونس که صداشو بندازه رو سرش دعوا راه بندازه. شبا خوابم نمیبره گوشی میگ ...

اوووووووو پسررررر تو وضع آن داغونه 

از همشون باید بکشیی 

چه ربطی داره امواج گوشی جررر چه چیزا میگه مادرت اصلا منطقی نیست 

با اینجور چیزا اعصاب و روان هم تو رو هم خودشونو میریزن بهم تهشم جر تلخی هیچی نیست 

ببین اگر مدرستون مشاور داره بهت پیشنهاد میکنم بری پیشش و باهاش حرف بزنی اون بهتر می‌تونه کمکت کنه 

من هیچوقت باهاش دشمنی نکردم اون خودش دنبال دعواست. راستی ازدواج هم کرده ولی بدتر هم شده شوهرش هم همک ...

مگه پیش شما زندگی میکنن

ازدواج کرده رفته حق دخالت ندارع که  شوهرت بیجا کرده به اون که کلا مربوط نمیشه 

بهشون رو دادی سوارت شدن دیگه 

اوووووووو پسررررر تو وضع آن داغونه  از همشون باید بکشیی  چه ربطی داره امواج گوشی جررر ...

واقعا منطقی نیست.

مدرسمونم مشاور نداره خیلی عالیه خداوکیلی همه چی جوره واقعا

مگه پیش شما زندگی میکنن ازدواج کرده رفته حق دخالت ندارع که  شوهرت بیجا کرده به اون که کلا مربو ...

هنوز عروسی نگرفتن ولی شوهرش در هفته ۵ روزش رو خونه ماست

واقعا منطقی نیست. مدرسمونم مشاور نداره خیلی عالیه خداوکیلی همه چی جوره واقعا

منم مشاور تحصیلی خوب سراغ دارم اما مشاور برای این جور چیزا نه زیاد وگرنه بهت معرفی میکردم 

واقعا انگار باید از همشون بکشم

با این شرایط که من میبینم نمیتونی کاری کنی تحمل کن ولی همراهش تلاش هم بکن

که تو آینده موفق باشی 

بالاخره خواهرت ازدواج می‌کنه می‌ره از دستش راحت میشی پدر و مادرت هم ببینن اون رفته و تو بزرگتر شدی بیخیال میشن یکم بعدشم دیگه بزرگ شدی و مستقل میشی و برای خودت مسیر تازه ای و میری