2777
2789

هر کمکی میخوای انگار هیچکسی حال نداره🤣

از یکشنبه تا چهارشنبه لکه بینی قهوه ای داشتم اقدام داشتم موعدم یک هفته گذشته بیبی زدم منفی بود موندم چیکار کنم یعنی زود زدم؟ ازمایش بدم؟

علائم هم داشتم برام عجیبه این لکه هیچ وقت تو عمرم نبوده

اره والا

به خودشون زحمت نمیدن یه چرخی تو نت یا سایت بزنن

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد که بچه دبیرستانی ها ریختن و یه عده هم اینجا رو با سایت رل یابی اشتباه گرفتن بخاطر همین تجربه کافی ندارن کمک کنن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

عزیزم آزمایش بدید دقیقتره،اگر آزمایش منفی بود باید به دکتر مراجعه کنید شاید هورمونهاتون بهم خورده معمولا افرادی که اقدام دارن به خاطر استرس این عدم تعادل هورمون براشون پیش میاد ،در ضمن بی بی چک منفی دلیل بر عدم بارداری نیست شاید سطح هورمون جفت پایینه و بی بی نشون نداده

عزیزم آزمایش بدید دقیقتره،اگر آزمایش منفی بود باید به دکتر مراجعه کنید شاید هورمونهاتون بهم خورده مع ...

شاید🥺 شنبه یعنی ازمایش بدم؟ دیگه خیالم راحت میشه دیگههههه یا هست یا نیست

شاید🥺 شنبه یعنی ازمایش بدم؟ دیگه خیالم راحت میشه دیگههههه یا هست یا نیست

به امید خدا ،ماه اول اقدام بودی؟؟نگران نباش انشاالله که شنبه با دست پر از آزمایشگاه برمیگردی

به امید خدا ،ماه اول اقدام بودی؟؟نگران نباش انشاالله که شبیه با دست پر از آزمایشگاه برمیگردی

نههههه ماه اول نیست کلا دوسه ساله که  جلوگیری ندارم ولی

خب ننشستم تاریخ هم حساب کنم خبری‌نشده این یکی دوسال😔

نههههه ماه اول نیست کلا دوسه ساله که  جلوگیری ندارم ولی خب ننشستم تاریخ هم حساب کنم خبری‌نشده ...

اگر جلوگیری نداشتید و رابطه هاتون محافظت نشده بوده این سه سال،حتمابه دکتر مراجعه کنید بررسی بشیدانشاالله که بارداری ولی اگر احیانا ازمایش منفی بود زمان رو از دست ندید