2821
2789
عنوان

جمع کاشها

72 بازدید | 5 پست

ای کاش بعضیا تو زندگی آدم اصلا وجود نداشتن

کاش آدم میتونست خودش خانوادشو انتخاب کنه

کاش میشد ب راحت دل نشکوند

کاش میشد یکی حالمو میفهمید

پ.ن:مربوط ب تاپیک قبلی

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بعضی وقتا فکر میکنی نکنه فقط تقصیر توعه نکنه تو مقصری 

اما ب خودت میای و میبینی اونایی ک بهشون میگفتی خانواده طوری آبروتو بردن ک اصلا انگار هفت پشت غریبه بودن و تو هیچی برات نمیمونه فقط میخوای ازشون ببری

انگار دنیا رو سرت خراب شده

خدایا تو جات حقه خودت بهتر میدونی چیکار کنی من ک بنده خوبی برات نبودم اما خب تو ک خدای خوبی هستی واسه همه ما بی صبرانه منتظر جوابت هستم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کاااااششششش

فک نکن فقط تویی تواین زندگی ی روز خوش ندیدم چ تحقیرایی نشدم چ خوردایی نشدم ب هیچ کدوم از آرزوهام نرسیدم افسرده شدم فقط روزمو شب میکنم شبمو روز ک زندگی تموم ش...

فک نکن فقط تویی تواین زندگی ی روز خوش ندیدم چ تحقیرایی نشدم چ خوردایی نشدم ب هیچ کدوم از آرزوهام نرس ...

همیشه یکی هست ک زندگیش بدتر از توعه الان شمام همینی بدترازمن شایدمنم بدتر از شما باشم نمیدونم

منم افسرده شدم تحقیر شدم سعی کردم همیشه قوی باشم رو پای خودم وایسم ولی درمورد خانوادم اشتباه کردم خیلی اشتباه بزرگی کردم ک از خودم میدونستمشون کاش ازاول انقدر تو ذهنم گنده نکرده بودمشون.حالم ازشون‌بهم میخوره

برام‌زحمت کشیدن شب بیداری کشیدن ولی ازاینورم‌گند زدن ب زندگیم

2824
2823
2791
2779
2792