2777
2789
عنوان

مامان بزرگ خیلی زشت و خبیثم +عکسش

7329 بازدید | 147 پست

سلام دوستان 

هیچ وقت تو عمرا به کسی نگفتم زشت چون همه آدم ها زیبایی هایی دارن 

مامان بزرگم مامانمو خیلی بد تربیت کرد خیلی بد عقده ای بارش آورد علنا به مامانم  زمانی که زنده بود میگفت  من پسرامو دوست دارم فقط 

خلاصه مامانم عقده ای بار اومد ولی خدای اعتماد بنفسه مامانم تا سواد پنجم ابتدایی داره ولی یه سرو زبونی داره چندین سال  پیش ها که دبیرستانی بودم مدیر و ناظم به خاطر سرو زبون مامانم فکر میکردن تا دکتری خونده 

خلاصه هیچ وقت برای مامان بزرگم دعا (مُرده اونم  نزدیک ۱۵ساله )نکردم چون مامانم تو خونه داره ذره ذره نابودن 

تازه اینم بگم👇👇👇👇

❌ نتیجه ی بد تربیت کردن مامان بزرگم یه مامانِ بد تر از مامان بزرگم شد برام 

خلاصه من به این اعتقاد دارم آدم های بد ذات صورتشون هم شبیه شِمر و یزید میشه 

مامان بزرگم صورت مردونه داشت لبای دراز و باریک دماغ خیلی گنده و چشای چپ و ابرو هاش کلا با چشمش یه سانت فاصله داشت 

جوانی ها ش هم تازه زشت تر از عکسی که میزارم براتون بوده 

اینم بگم مامانم هم نزدیک ۵۰سالشه داره قیافش شبیه ننه اش میشه 

خدارو شکر قیافم به این دو تا نرفته واقعا خدارو شاکرم 

اون یکی مامان بزرگم(مامان بابام هم اونم روانی بود ولی عکسشو ندارم تو گوشیم اون ولی زنده هست  انقد که بهم بد کرده الان ۱۵ساله نرفتم ببینمش )

✅ذات آدم ها قشنگ تو چهره معلوم میشه.

نگین عکس مامانت هم بزار چون شاید شناسایی بشم این عکس مامان بزرگم هم که گذاشتم بخاطر اینکه خیلی سال ها مُرده 

هیچ وقت مامان بزرگ هامو نمیبخشم چون بچه های عقده ای بار آوردن که شدن والدین من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه تاپیک:همه روانی هستن مشکل دارن فقط استارتر خوبه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

خدابه دلت ارامش بده از سرتقصیرات همه هم بگذره 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بز بز

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم