2777
2789
عنوان

مامان بزرگ خیلی زشت و خبیثم +عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 7330 بازدید | 147 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانه منم سرگذشتش مثله مامانه شماست وقتی کوچیک بودم اخلاقش خوب بود وقتی بزرگ شدم کلا مامانم شبیه نامادریه سیندرلا شد خیلی عذابم داد ۹ ساله ازدواج کردم الان یک ماه و نیم بطور کامل قطعا تباط کردم ولی بازم دلم براش تنگ میشه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
تو مادر خوبی باش برای بچه هات  که یه روزی مثل من بچه ات قربانی نشه که بخواد نفرین حوالت کنه

دعواتون تموم شدلایک کن بیام عکسوببینم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

شاید مشکل از روان خودته که در مورد همه نظر بد داری ؟ 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

مامان چه رفتاری باهات میکرده که بد بوده بگو بدونیم رو بچه هامون انجام ندیم

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

کو عمس

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
مامانه منم سرگذشتش مثله مامانه شماست وقتی کوچیک بودم اخلاقش خوب بود وقتی بزرگ شدم کلا مامانم شبیه نا ...

عزیزم هر چی باشه تو بازم ب مادر احتیاج داری قطع نکن رابطه رو 

منم بعضی وقتا حرص میخورم ولی میگم مامانمه چرا قهر باشم 

عکس گذاشتی لایکم میکنی

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود