2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه هواپیما تو کوها سقوط کرد تعدادی زنده موندن. خارج کشور.  اون زنده ها از گوشت آدمهای مرده تو هفتاد روز تغذیه کردن.

باهاشون مصاحبه کردن گفتن مجبور بودیم شما هم‌تو شرایط ما بودین این کارو میکردین.

خب این بیچاره که دیگه گربه سان هست اسمش معلومه 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
میگن گربه بی چشم و روعه ، سگ باوفا و ... . 

خب حالا تو این جریان اگه سگم میبود خب بخوره دیگه اون پیرمردم مرده و روحش رفته. زیرخاکم بالاخره مار و مورا میخورن دیگه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
محاله

عزیزم خودم دیدم 

اگر ندیده بودم میگفتم دروغ و چرت پرت

اما هست واقعا 

عقلانی هم بخوای فکرکنی ،.حیوان هست دیگه و چیز عجیبی نیس خوب 

انتظار ندارید که گربه زنگ بزنه اورژانس خبر کنه

تو تاپیک نخونده چرا به آدم میپری.  روزی هفت من مدفوع گربه دارم جارو میکنم

اونم خوندم 

اون گربه مریضه وگزنه گربه همیشه توس خاک دستشویی میکنه اگه بیرون خاک این کارو میکنه مریضه میشکل داره

اونم خوندم  اون گربه مریضه وگزنه گربه همیشه توس خاک دستشویی میکنه اگه بیرون خاک این کارو میکنه ...

باز که نخوندی و حرف زدی.  بابا چهارتان.  بقیه گربه های محله رو هم کشوندن اینجا.  گربه بازار شده.  همه هم دم پله ما مدفوع میکنن.  

عزیزم خودم دیدم  اگر ندیده بودم میگفتم دروغ و چرت پرت اما هست واقعا  عقلانی هم بخوای فک ...

ببین گربه یا سگ اگه حتی خیلی خیلی گشنه باشن یه سری غذا هارو نمیخورن یعنی یه سدی از گوشت هارو نمیخورن حتی خیلی از گربه ها غذای مخصوص خودشونو نمیخورن 

بعد اینا به صورت غریزی عادت به گوشت پرنده دارن حتی گوشت گاو ایناهم نمیخورن

بعد گوشت انسان بخورن؟! اونم گربه خونگی که همیشه غذای مخصوص و پخته خورده ... بنظرم اصلا با عقل جور در نمیاد

همینو بگو  آدم هم ازگرسنگی همنوع خواری هم ممکتن بکنه این که دیگه حیوان هست

آره دیگه حیوونه. میگه‌مرده تموم شده نمیدونه که باید خاکسپاری  کنن بره سر خاک گریه کنن

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
دیگه گربه ذاتش اینه شکارچیه باید مراقب طوطیت می‌بودی اونا مقصر نیستن

اولا طوطی نه طوقی.  دوما تاپیک بخون.  طوقی من نبود ولی بهم پناه اورده بود از کنار من جم نمیخورد.  خیلی دلم براش سوخت.  غیر ازین.  گربه های همسایه سه ساله شبانه روز به شدت اذیتم کردن