2777
2789
اولا طوطی نه طوقی.  دوما تاپیک بخون.  طوقی من نبود ولی بهم پناه اورده بود از کنار من جم نم ...

چطوری اذیت کردن تاپیکو کامل نخوندم 

منم گربه دارم دو تا اما حتی همسایه ها نمیدونن نگه میدارم خونمون اپارتمانه تو راه رو آزاد نمیزارمشون بخاطر اینکه بعضیا میترسن

اولا طوطی نه طوقی.  دوما تاپیک بخون.  طوقی من نبود ولی بهم پناه اورده بود از کنار من جم نم ...

دلت برای پرنده ای که مرده سوخته بعد دلت اومد که گربه رو بگیری کتک بزنی زجر و درد بکشه ؟!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین گربه یا سگ اگه حتی خیلی خیلی گشنه باشن یه سری غذا هارو نمیخورن یعنی یه سدی از گوشت هارو نمیخورن ...

نمیدونم ولی خوب این حرف شما برای زمانی هست که عادیه 

در زمان غیر عادی ممکن ازگرسنگی بخوره

من اگر این برنامه خارجی نبود میگفتم دروغ که ملت حیوان خانگی نگیرن

اما خارجی بود 

و دیگه حتما هست

دلت برای پرنده ای که مرده سوخته بعد دلت اومد که گربه رو بگیری کتک بزنی زجر و درد بکشه ؟!

وا عجب آدمی هستی خدا شفات بده.  میگم سه ساله میان غذاهامو میدزدن میخورن تو پله خونمم مدفوع میکنن. سروصدا و اذیت و کثیفکاریو مو و برو بیاهاشون به کنار باز حرف خودت میزنی.  اصلامعلوم نیست چته

نمیدونم ولی خوب این حرف شما برای زمانی هست که عادیه  در زمان غیر عادی ممکن ازگرسنگی بخوره من ...

ای کاش یکی میومد میگفت مردم حیوون خونگی نیارن بخدا که اینادجاشون توی طبیعت بهتره تا پیش این ادما که اینقدر اذییتشون میکنن و حیوونا براشون بچه بازین :)

چی بگن والا نمیدونم

وا عجب آدمی هستی خدا شفات بده.  میگم سه ساله میان غذاهامو میدزدن میخورن تو پله خونمم مدفوع میکن ...

چه ربطی داااره

کلاغا صبحا خیلی صدا میدن منو بیدار میکنن روی ماشینمونم مدفوع میکنن پس تفنگ بگیرم بکشمشون؟!

حالا چیکار کنیم فک کردین مثلا با این چیزا ما از گربه ها متنفر میشیم حیوونه دیگه چه توقعی دارید ازش

این فقط یک پسته این دیگه خودتونین که چه برداشتی ازش کنین

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝
اونایی که این چرت و پرتارو باور میکنن از گریه بی عقل ترن!!! یکم حداقل فکر کنین خدا عقل داده بهتونا

تو این دنیا از هیچکس هیچی بعید نیس گاهی نباید واقع بین بود

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز