2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا خاستگار ندارم

157 بازدید | 17 پست

الان ۲۰ سالمه ولی ی خاستگارم نداشتم برای ایندهنگرانم 

خوشگلم قدم بلنده  یکم لاغرم ولی ب چشم نمیاد   دانشجوم خانوادم خیلی خوب و با اهل و نصبن پدرم پولداره  خواهر برادرم تحصیل کرده  ازدواج کردن یکی دوبار  با پسر برای اشنایی صحبت کردم یحوری رفتار میکن میگن پدر تو پولدار ما از عهده تو بر نمیایم 😑 با این که خودم خاکیم  توقعم مثل دخترای  اطرافمه ولی  هیچی خاستگار ندارم  چیکار کنم خاستگار پیدا شه خودم خیلی سر سنگین زیاد اهل مخ زنی  رل زدن اینا نیستم 

خب   وقتی نمیان ما چه بگیم صرفا با یه چند تا تعریف خودت

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا نمیان اما با کسی ازدواج کن که همسطح خانوادت باشه که اذیت نشی این که کم توقعی چیز خوبی نیست

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

از حرفات حس کردم خودتو پایین میبینی 

اونجا ک گفتی پولداریم ولی توقعم زیاد نیس 

ینی فقط میخای یکی بیاد باهات ازدواج کنه 

هرکسیو در حد خودت ندون،پولداری دنبال آدم همسطح یا پولدارتر از خودت باش ن اینکه بگی توقع ندارم😐

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

تو چیزی نگی سنگین تری 😏

معلومه بداخلاقی عزیزم یکم اروم باش چرا سریع دعوا داری

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
از حرفات حس کردم خودتو پایین میبینی  اونجا ک گفتی پولداریم ولی توقعم زیاد نیس  ینی فقط م ...

دقیقااااا اینجوریم  نمی دونم چراا   با این که هیچ مشکلی ندارم باید منتظر ی ادم خیلی خوب باشم ولی همیشه میگم مثلا کورم بود اشکال نداره  فقط بیاد من نترشم 

دقیقااااا اینجوریم  نمی دونم چراا   با این که هیچ مشکلی ندارم باید منتظر ی ادم خیلی ...

عزت نفست پایینه عشقم

اگر این ویژگی هایی ک گفتیو داری دختر همه چی تمومی ،باااید خیلی سطح  توقع و آرزوهات و پارتنر آیندت بالا باشه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..