عزیزدلم آزمایش بده شاید حامله ای؟
جدیدا دارویی نخوردی ک هورموناتو ب هم ریخته باشه؟
وفتی چندین ماهه پریود نشدی ینی نظم بدن و هورمونات ب هم ریخته و پریود نشدنم عوارضی داره.مثلا بدن درد. نفخ شکم. عصبی شدن. روحیه آدم ب هم میریزه
اولین کاری ک باید بکنی اول مطمئن شی باردار نیستی بعدم سریع برو دکتر دوتا آمپول هورمونی برات مینویسه اسمش یادم نیست. اونارو تزریق کنی دو روز بعد پریود میشی
بعد ذهنت آروم میشه
اصن من خودم ی دوره ای اینجوری شده بودم پریود نمیشدم چون قبلش واسه چاقی پودر و قرص خورده بودم ک هورمونامو ب هم زده بود... بعد غم عالم رو سرم ریخته بود و از بچگی هر اتفاق بدی واسم افتاده بود جلو چشمم میومد😐 مثلا با خودم میگفتم فلان دوست کلاس پنجمم ک زنگ تفریح منو کتک زد اگه گیر بیارم میدونم چیکارش کنم😐 مث روانیا شده بودم...خونه مث بمب منفجر شده بود😐 دقیقا الان درکت میکنم... داروهای سنتی و طبیعی هم باعث نشد ک پریود شم ینی هیچ تاثیری روم نذاشت. اونهمه رازیانه دم کردم. اون همههههه زعفرووون خوردم.. ولی نشدم...
چون از قبل سابقه هیچ افسردگی نداری و میگی حالت خوب بوده و شاد بودی پس بنظرم دلیلش همین چیزاییه ک گفتم
ی آهنگ خیلی شاد با صدای بلند بزار تو خونه بعد پاشو خونه رو مرتب کن. یا کسی رو بیار کمکت کنه...خونه کثیف و شلوغ پلوغ خودش منبع انرژی منفیه...
از حالت بهمون خبر بده بعدا😘😘😘