2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شدم؟شوهرم ببینین چی گفت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 105 پست
😘😘😘نبینم این شکلی باشیا بخند ببینم دختر خوب😊

😁😁چشم

برم ی غذا بپزم برا ناهار بنده خدا شوهرمو خیلی اذیت کردم😂🥺از دلش درارم

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
خوردم ولی نشدم

چه عجیب🥲

سعی کن خودتو گرم نگه داری 

و چیزای گرم بخوری

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😁چشم برم ی غذا بپزم برا ناهار بنده خدا شوهرمو خیلی اذیت کردم😂🥺از دلش درارم

آفرین خوشگل خانوم.برو دوش بگیر.خوشگل کن.غذای خوشمزه بپز😘

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

با مشاوره صحبت کن 

قدر شوهرتم بدون چون منم دقیقا مثل توام با این تفاوت که از مامانم ناراحتم و این بلا ها رو سرم آورد 

و شوهرم مثل شوهرت نزدیکم نمیاد لج میکنه باهام باید من خوب باشم تا اونم خوب باشه

عزیزم تو افسردگی گرفتی

دلیلشم تروما هاییه که تو دوران مجردی بابات انجام داده 

برو پیش ی روانشناس خوب میشی

به این فکر کن که دیگه تموم شده و حالا دیگه خوشبخت شدی

الان پاشو دست و صورتتو ی اب بزن ی چیزی که دوست داری بخور پاشو اتاقتو تمیز کن. همینکه اتاقت تمیز بشه ناخوداگاه به افکارتم سامون میدی و مرتب میشن

پاشو واقعا و انجامش بده حتی اگه میبینی حال نداری به زورم که شده انجام بده

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

😁😁چشم برم ی غذا بپزم برا ناهار بنده خدا شوهرمو خیلی اذیت کردم😂🥺از دلش درارم

افرین عزیزممم

ی دوش بگیر ی موزیک شاد بزار و کاراتو انجام بده

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

عزیزدلم آزمایش بده شاید حامله ای؟

جدیدا دارویی نخوردی ک هورموناتو ب هم ریخته باشه؟

وفتی چندین ماهه پریود نشدی ینی نظم بدن و هورمونات ب هم ریخته و پریود نشدنم عوارضی داره.مثلا بدن درد. نفخ شکم. عصبی شدن. روحیه آدم ب هم میریزه

اولین کاری ک باید بکنی اول مطمئن شی باردار نیستی بعدم سریع برو دکتر دوتا آمپول هورمونی برات مینویسه اسمش یادم نیست. اونارو تزریق کنی دو روز بعد پریود میشی

بعد ذهنت آروم میشه

اصن من خودم ی دوره ای اینجوری شده بودم پریود نمیشدم چون قبلش واسه چاقی پودر و قرص خورده بودم ک هورمونامو ب هم زده بود... بعد غم عالم رو سرم ریخته بود و از بچگی هر اتفاق بدی واسم افتاده بود جلو چشمم میومد😐 مثلا با خودم میگفتم فلان دوست کلاس پنجمم ک زنگ تفریح منو کتک زد اگه گیر بیارم میدونم چیکارش کنم😐 مث روانیا شده بودم...خونه مث بمب منفجر شده بود😐 دقیقا الان درکت میکنم... داروهای سنتی و طبیعی هم باعث نشد ک پریود شم ینی هیچ تاثیری روم نذاشت. اونهمه رازیانه دم کردم. اون همههههه زعفرووون خوردم.. ولی نشدم...

چون از قبل سابقه هیچ افسردگی نداری و میگی حالت خوب بوده و شاد بودی پس بنظرم دلیلش همین چیزاییه ک گفتم

ی آهنگ خیلی شاد با صدای بلند بزار تو خونه بعد پاشو خونه رو مرتب کن. یا کسی رو بیار کمکت کنه...خونه کثیف و شلوغ پلوغ خودش منبع انرژی منفیه...

از حالت بهمون خبر بده بعدا😘😘😘

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

یه سفر بروحتما تاذهنت رودورکنی مخصوصابروسمت شمال دریا ادم میره سمت جنگل ودریا انگار روحش تازه میشه ت ...

اره شوهرم گفت این چند روز رو صبر کن بزار این قصدامو بدم بعدش!من عقد کردم و خواهرشوهرم کلا اینجا نیست از ایران لفته برای همیشه!این خونه دیگه نصفش به نام شوهرمه نصفش برای خواهرشوهرم!دیگه اینجا وسایلاش همش مونده شوهرمم گفت تو خونه بابات نمون بیا اینجا بزار حال و هوات عوض شه چند روزه اینجام!خدایی شوهرم خیلی اقاست خیلی🥺😉رفته سرکار ناهار ساعت ۲لرمیگرده باز میره تا شب ساعت ۸!براش غذا گذاشتم پاشم برم ی دوش بگیرم یکم ب خودم  بیام بابا

با مشاوره صحبت کن  قدر شوهرتم بدون چون منم دقیقا مثل توام با این تفاوت که از مامانم ناراحتم و ...

اره واقعا شوهر من خیلی خوبه🥺🥲خیلی هوامو داره

انشالله مشکلات شمام حل میشه عزیز