2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شدم؟شوهرم ببینین چی گفت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 105 پست
حامله نیستی یوقت؟!

ن عزیزم من عقدم کلا ۱۵ ۲۰ روزه عقد کردیم

منتهی ما قبلش ۶سال باهم بودیم😁ن رابطه اینا نداشتم حامله نیستم 

ولی پریودم چندین ماهه عقب افتادا

دردشو دارم نمیاد

عفونتم دارم متاسفانه

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش سونو همه رو دادم کمخونی شدید یبار سرش بستری بودم بیمادستان ولی این چند وقت از وقتی اینطوری ...

متخصص خون برو بگو بستریت کنه! یه کم که کم‌خونیت بهتر بشه کلی توی روحیه‌ات تاثیر داره

اون خیلی باهام کنار میاد منم ک دیوونش کردم:)ما بعد ۶سال بهم رسیدیم و تاطه ۱۵ ۲۰روزه عقد کردیم من چر ...

عزیزم برو طب سنتی..بلغم وسودات داره غلبه میکنه ب بدنت..باعث کابوسای شبانه و بهم خوردن هورمونات شده..اگ دیر بجنبی دیگ نمتونی کاری کنه..اخرش دوراز جون ام اس هم ممکنه بیاد سراغت..

برو طب سنتی استاد خیراندیش.سرج کن

عزیزم تو افسردگی گرفتی دلیلشم تروما هاییه که تو دوران مجردی بابات انجام داده  برو پیش ی روانش ...

اومدم پیش شوهرم این چند روزه 

اره گلم پاشدم ناهار زرشک پلو گذاشتم خونه هم مرتب کردم برم ی دوشم بگیرم🥲دیشب تا ساعت ۳شوهرم داشت باهام صجبت میکرد خیلیییییی حالم خوب شد واقعا

عزیزم شما نیاز به روانشناس داریییید.  حتتتما برو. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
افرین عزیزممم ی دوش بگیر ی موزیک شاد بزار و کاراتو انجام بده

ناهار پختم ظهر ساعت ۲میاد بخوریم😁خونم مرتبب کردم

الانم میرم ی دوش میگیرم🥲خیلی دیشب شوهرم باهام صجبت کرد

عزیزم تو هیچیت نیست فقط هورمونات بهم ریخته

من کافیه یک روز پریودم عقب بیفته کلا از یه هفته قبلش عصبی و افسرده میشم وقتی زمانش نزدیک میشه رسما فقط کابوس می بینم عین روانیا میشم

حالا فکر کن واسه تو دو ماهه عقب افتاده

تمام کارات طبیعیه

برو دکتر طب سنتی اونو درست کن بقیه مشکلاتت حل میشه

متخصص زنان و غدد فایده نداره من هزار بار رفتم

تاثیر داروهاشون موقته و بعد بدتر از قبل میشه همه چی

ورزشم یادت نره بی تحرکی و غذای بد و سرخ کرده و شکر خودش هورمونا رو بهم می زنه

ن عزیزم من عقدم کلا ۱۵ ۲۰ روزه عقد کردیم منتهی ما قبلش ۶سال باهم بودیم😁ن رابطه اینا نداشتم حامله ن ...

عزیزشماسردی وسودای بدنت بالارفته خیلی،اول ازهمه یه چاره برای پریودت پیداکن،گرمی بخوروزعفران بخور،عرق رازیانه یابومادران استفاده کن،پریودکه بازشه حال بدنت خیلی تغییرمیکنه،قرص آهنم که همه خانومابایداستفاده کنند,اتفاقای بدی برات افتاده،ولی جنبه ی مثبتشو ببین الان همسرتوداری به دوران نامزدژت فکرکن ولذت ببر،گوشی هم بذارکنارکه دوپامین الکیش اعتیادمیازه تویه حرکت پاشواتاقتومرتب کن بذارانرژی های منفی بره بیرون

عزیزدلم آزمایش بده شاید حامله ای؟ جدیدا دارویی نخوردی ک هورموناتو ب هم ریخته باشه؟ وفتی چندین ماهه ...

ددسته عزیزم حق باتوعه

منو شوهرم ۶سال باهم بودیم و تازه ۱۵ ۲۰روزه عقد کردیم

رابطه اینا نداشتیم اصلا حامله نیستم

دیشب همسرم باهام خیلی صحبت کرد دیگه صبح ک پاشدم واقعاااا حس بهتری داشتم🥲پاشدم همه جا خونه رو تمیز کردم ناهار پختم ی دوشم برم بگیرم بیام برم کمی برا خونه خرید کنم

گلم یدونه هم سرکتاب باز کن منم دقیقا مث تو بودم ک گفن طلسم شدی

ن فکر نمیکنم اخه من با کسی نشکلی ندارم ک بخوان ازین کارا کنن

خودتو سرگرم کن برو باشگاه،کلاس، انقد تو خونه نشین و فکرم نکن شوهرت همیشه اینطوری میمونه،تا دیرنشده ...

من بخدا دان یک بوکس دارم دان دو تکواندو میرم این یماه شاید باورت نشه منی ک از بچگی عاشق رشته هام بودن یکماه بود نمیدفتم سمتشون حالا باز ب استادم پیام دادم از سرماه میام!کلاسم ک شاغلم میرم موسسه زبان تدریس میکنم

یکم این ماه واقعا عصبی شده بودم خیلییییییی

خداروشکر شوهرم ویشب باهام خیلی صحبت کرد صبح ک پاشدم خیلی اوگیم

قول داد گفت فردا میریم یجا سر سبز میشینیم کسی نباشه پرنده هاتم میبریم😂🥺عروس هلندیامو میگه میاد میشینه باهاشون حرف میزته تا حرف یاد بگیرن انقد گفت تا اون عروس هلندی ماده امم مثل نرام افتاد ب بدو بیا گفتن