2777
2789
عنوان

بیاید کمکم کنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 61 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ماشاءالله آفرین دانشجو چه رشته ای

من دکترای فیزیک اتمی دارم دوباره کنکور دادم دامپزشکی اوردم و دارم میخونم 

ولی هدفم پزشکی و هرچند دیر هست ولی من ادامه میدم 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

رشته انسانی 

رشته انسانی خوبه ک استارتر

شروع کن به خوندن

تجربی که نیست سخت باشه بچه های انسانی میتونن در کمتر از زمان بقیه به نتیجه برسن

خودمم انسانی بودم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
من دکترای فیزیک اتمی دارم دوباره کنکور دادم دامپزشکی اوردم و دارم میخونم  ولی هدفم پزشکی و هرچ ...

به قولی میگن هیچ وقت دیر نیست ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است چه خوب واقعا به خودت افتخار کن دختر ترکوندی برادر منم فوق لیسانس فیزیک اتمی داره  واقعا سخته و الآنم پاسداره  

رشته انسانی خوبه ک استارتر شروع کن به خوندن تجربی که نیست سخت باشه بچه های انسانی میتونن در کمتر ا ...

آره خوب به نسبت درسای تجربی آسون تر هست ولی سختی خودشم داره شما الان دانشجو هستید 

آره خوب به نسبت درسای تجربی آسون تر هست ولی سختی خودشم داره شما الان دانشجو هستید 

نه من 23سالگی مدرک روانشناسی

گرفتم

بعد گفتم یه دانشگاه بدون کنکور با شهریه کم برم الکی نباشم تو خونه

باردار شدم نشد برم

الان دارم بکوب میخونم برای حقوق ان شاءالله

امثال کنکوری هستم جامعه شناسی منو کشته هی می پره از سرم اه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
منم دقیقا همین مشکلو دارم بیشتر برنامه هایی که میفرستم براش دروغه  همشم میگم من بهت اعتماد دا ...

چقدر پول مشاوره میدی؟؟

ببین من قبلا مشکلم این بود دقیقا مثل تو سه ماه مفت از دستم رفت هیچی به هیچی همش به مشاورم دروغ میگفتم درس میخونم و گزارش کار الکی می‌فرستادم ولی از یه جایی به بعد با چند تا مشاور صحبت کردم بهم گفتن داری اشتباه میکنی برو به مشاورت بگو منم هر چند برام خیلی خیلی سخت بود اما رفتم بهش گفتم اونم خیلی ناراحت شد ولی بهم فرصت داد و از صفر دوباره شروع کردیم 

من این مسیرو رفتم تهش هیچییی نیست ازت خواهش میکنم لطفا برو به مشاورت حقیقت و بگوووو تنها کسی که خدا سر شاهده تنها کسی که این وسط به شدت آسیب می‌بینه و ضرر می‌کنه توییییی به هیچکس هیچی نمیشه برو بگو بهش نکن اینکارو ببین حداقل نمیخونی نخون ولی ازش برنامه الکی هم نگیر پول مفت هم نده اونم اذیت نکن خانوادت هم اذیت نکن 

برووووو بهش بگو ۱۰۰ روز مونده تا کنکور یه برنامه برات بریزه از صفر تا برسونی اگه این فرصت رو هم از دست بدی دیگه تمومه منم خودم دیگه از خودم خجالت میکشم می‌خوام حداقل از این فرصت باقی مونده استفاده کنم بخونم که بعدا شرمنده نشم 

من از شنبه واقعی می‌خوام بخونم واقعی واقعی 

تو هم بجنب

به قولی میگن هیچ وقت دیر نیست ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است چه خوب واقعا به خودت افتخار کن دخت ...

مرسی ولی متاسفانه خواهرام پزشکن اونا تو فامیل نقل زبان ها هستن و برادرام همینطور 

منم میرسم

ایشالله موفق باشن فیزیک وحشتناک سخته 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

نه من 23سالگی مدرک روانشناسی گرفتم بعد گفتم یه دانشگاه بدون کنکور با شهریه کم برم الکی نباشم تو خو ...

به به ماشاالله آفرین 

موفق باشید 

کتابای مهر و ماه خیلی خوبه 

ولی جامعه شناسی رو از خود کتاب درسی بخونید خیلی بهتره 

به به ماشاالله آفرین  موفق باشید  کتابای مهر و ماه خیلی خوبه  ولی جامعه شناسی رو ا ...

مشاوران و خیلی سبز خریدم هنوز بازم نکردم

از روی کتاب های وزارتی دارم میخونم

فقط اقتصاد مبتکران مشاور گفت بخر

مرسی ولی متاسفانه خواهرام پزشکن اونا تو فامیل نقل زبان ها هستن و برادرام همینطور  منم میرسم ...

همه دکترن عجب ماشاالله آره شک نکن تو هم میرسی 

شما از اونا جلوتری از نظر من هم دکترا فیزیک اتمی دارید هم دامپزشکی قبول شدید هم پزشک هم میشید واقعا شاهکاره به خودتون افتخار کنید