2777
2789
عنوان

بیاید کمکم کنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 61 پست
ببین عزیزم اول از همه باید هدفت مشخص باشه  دوم اینکه شما باید ریشه بی علاقیتو به درس پیدا کنی ...

آخ دقیقا خیلی فرق افکارم فکر و خیال ها چرت و پرت 

آره حس میکنم از درون دوتا چیز داره باهم برخورد می‌کنه یکی دوست دارم بخونه و برسه بهش یکی نمیزاره و همش کلک میزنع 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوب بود دقیقا به سریاشو دارم که تا حالا بهش فکر نکرده بودم یعنی اهمیت نداده بودم مرررسییییی نه ...

خواهش میکنم گلم🥰

اینایی که بهت گفتم خیلی مهمن دوستداشتنی راجبشون تحقیق کن منفیارو بزار کنار بچسب ب مثبتاش

سعی کن فکرتون درگیر چیزای منفیو بیخود نکنی زندگی کن واسه خودت ولی تلاشتو ‌کن تا آخرش عذاب وجدان نگیری امیدوارم موفق شی🥲🤍

آخ دقیقا خیلی فرق افکارم فکر و خیال ها چرت و پرت  آره حس میکنم از درون دوتا چیز داره باهم برخو ...

پس حدسم درسته غرق شدی تو افکارت و خیال پردازی اجازه نمیده تمرکز کنی و درس بخونی همش دوست داری تو فکر و خیالت بچرخی

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

پس حتما خسته ای به هرحال این بی علاقه بودن از جایی نشات میگیره    

آره خسته ام ولی خستگی درونی وگرنه هیچ کاری نمیکنم از لحاظ جسمی از لحاظ روحی فکر کنم بهم ریخته ام 

آره خسته ام ولی خستگی درونی وگرنه هیچ کاری نمیکنم از لحاظ جسمی از لحاظ روحی فکر کنم بهم ریخته ام&nbs ...

اره میدونم و درک میکنم بهتره صبحا ورزش کنی و افکارت رو بنویس و شروع کن به درس خوندن 

نوشتن خیلی کمک کنندس

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

پس حدسم درسته غرق شدی تو افکارت و خیال پردازی اجازه نمیده تمرکز کنی و درس بخونی همش دوست داری تو فکر ...

اوففف آره انگار کسی بدون تلاش موفق شده که من بشم همش تصور میکنم اون روزی که جواا اومده و من قبول شدم اما تلاشی نمیکنم لقمه آماده می‌خوام زکی خیال باطل باید یه تکونی بدم واقعا این تاپیکی که الان زدم و جوابایی که شنیدم خیلی کمکم کرد خداروشکر 

اوففف آره انگار کسی بدون تلاش موفق شده که من بشم همش تصور میکنم اون روزی که جواا اومده و من قبول شدم ...

اره عزیزم من خودم الان دانشجوام اما در کنارش برای کنکور هم میخونم 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

اره میدونم و درک میکنم بهتره صبحا ورزش کنی و افکارت رو بنویس و شروع کن به درس خوندن  نوشتن خیل ...

باشه حتما راست میگی ورزش ادمو سرحال می‌کنه 

دفتر خریدم اتفاقا که بنویسم ولی هیچی فعلا توش ننوشتم ولی از این به بعد می‌نویسم ممنون بابت نکات خوبی که میگی

باشه حتما راست میگی ورزش ادمو سرحال می‌کنه  دفتر خریدم اتفاقا که بنویسم ولی هیچی فعلا توش ننوش ...

اره سعی کن قبول بشی چون امسال کنکور فرهنگیانم جدا برگزار میکنن شانست بیشتره 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣