2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 90 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر من ...خیلی چطوری بگم ...بچه ننه هست ..تقصیر خودش نیست ..تقصیر مامان باباشه ..نزاشتن رنگ دنیای ب ...

منم شوهرم اینجوریه چهار سالم دوست بودیم اینجوری نبود اون حس اشتیاقی که بهش داشتم از دست دادم و البته الان عقدیم و بحث جدایی هست بینمون

تو یه روز دو سه بار؟ معلومه که آنرماله

اوایل ازدواج نرماله

بازم هر کس یجوره اسی این سوالی نیست که کلی پرسیده شه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب واس همونه سبزه ها و گندمیا خیلی هاتن ب نسبت سفیدا (سفید برفیای گرام منو نخورید تشکر)

شابد راست میگی من هم پوستم سفیده ولی خییییلی سردم..اگه بگم چند وقته با شوهرم رابطه ندارم هنگ میکنن همه..

منم شوهرم اینجوریه چهار سالم دوست بودیم اینجوری نبود اون حس اشتیاقی که بهش داشتم از دست دادم و البته ...

منم دقیقا تو موقعیت تو هستم ..چیکار کنم میترسم

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
اوایل ازدواج نرماله بازم هر کس یجوره اسی این سوالی نیست که کلی پرسیده شه

خب خواستم بدونم ببینم بقیه هم همینجورن یا نه، اگه نیاز به کار خاصی هست انجام بدیم، مشکل پیش نیاد در آینده

بعضی ها میگن رابطه زیاد ممکنه بعدا سرد مزاج کنه مرد. رو  یا قدرت باروری پایین بیاره

شابد راست میگی من هم پوستم سفیده ولی خییییلی سردم..اگه بگم چند وقته با شوهرم رابطه ندارم هنگ میکنن ه ...

بطور کلی نمیشه گفت همه سبزه ها گرمن و سفیدا سرد ولی این ثابت شده است که پوست تیره معمولا گرم تر هستن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ایکجانب سفید هستم و بسیار گرم  اجازه هست بخورمت🔪😠😠😠😁

منم دیدم سفیدا خیلی هاتن .‌‌‌‌‌‌اتفاقا سبزه ها سودایی هستن و سرد بازم به مزاج بستگی داره 

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
خب خواستم بدونم ببینم بقیه هم همینجورن یا نه، اگه نیاز به کار خاصی هست انجام بدیم، مشکل پیش نیاد در ...

نه ربطی نداره