2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 4103 بازدید | 90 پست
مگ چیکارت کرده

شوهر من ...خیلی چطوری بگم ...بچه ننه هست ..تقصیر خودش نیست ..تقصیر مامان باباشه ..نزاشتن رنگ دنیای بیرون رو به خوبی ببینه

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چراازش متنفری؟ برو روانشناس یاجداشو

نه رو پله آخرم ...منتظرم قطعی بشه ول کنم برم ..

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
هر کی گیر من بیاد بدبخت میشه سالی ی بار اونم ب زور😂 مجردم اخخ

پوستت خیلی سفیده؟

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

😂😐اره

خب واس همونه سبزه ها و گندمیا خیلی هاتن ب نسبت سفیدا (سفید برفیای گرام منو نخورید تشکر)

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

واقعا؟؟؟؟؟ اخههه مگههه میشه من مجردم نمیدونم کمرش سالم میمونه؟

شما سردی عزیزم،  حتما موقع ازدواج با یک آقای سرد مزاج ازدواج کن وگرنه هردوتون اذیت میشید 

آره گلم سالم میمونه ، البته اگه گرم باشه ، خسته هم نمیشه 😑