2777
2789
من عدسی گذاشتم جا بیفته تا شب،الانم اومدم با لیوان چایی م دراز کشیدم ،این لحظه هزار بار تقدیم شما با ...

جب زرنگی تو ،ما هنو داریم فکر میکنیم شد شب🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چ حسیه یکی بچسبه هی بهت ،میترسم بچه بیارم والا🥺

دو حس متناقض یه حس قشنگ😍 یه حس حالت تهوع مخصوصا وقتی طولانی ول نمیکنه🥴

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
هیچی  خودم رژیمم تخم مرغ آب پز همسرمم نیمرو گوجه یکم شکمش جلو اومده تازگی ها ومن بسیار خوشحا ...

خوشبحالت لم بده ☹من مجبورم درست کنم چون میبره

من این‌موقع ها دیگه کارام تموم ه منتظرم یکی دوساعت دیگه شوهرم بیاد خریدی دوری چیزی بعدشم دیگه شام بخ ...

خو نگو حسودیم شد،باس تکون بدم🤦‍♀️

عزیزم دستورشو میگی

من سه پیمانه برنج رو بعد خیس خوردن میذارم بجوشه ، یکم زنده تر از چیزی که برای چلو میذاری باید برش داری بعد میذاری خنک میشه 

یه تیکه سینه مرغ اب پز میکنم ، میتونی همینجوری ریش کنی بذاری لای موادت اما من با پیاز داغ تفت میدم ، زرشکم سرخ میکنی یه مقداری 

تو یه ظرف دوتا تخم مرغ و هم میزنی یکم فلفل سیاه و نمک و یه قاشق گلاب و سه قاشق روغن و نصف پیمانه زعفران دم شده غلیظ و نصف پیمانه ماست بهتره چکیده باشه اگه معمولی هست خوب همش بزن بعد اضافه کن به موادت ، همه اینا که ترکیب شد برنجم اضاف ه میکنی به این ترکیب مخلوط میکنی 

داخل قابلمه نچسب یکم بیشتر از همیشه روغن میریزی چون ته دیگ جذابی داره ته چین و باید روغنش خوب باشه 

از مواد برنجیت میریزی یه لایه با پشت قاشق منسجم میکنی و فشارش میدی یکم چون قراره قالبی در بیاد ته چینت ، بعد ی لایه مرغ و زرشک تا اخر ادامه میدی لایه اخر برنج باشه و میذاری دم بکشه 

دورش ک طلایی شد اماده اس 

تقریبا ۴۰ دقیقه تا یک ساعت من زمان میدم بهش 

طولانی شد اما خیلی خیلی راحته ، یبار درست کنی عاشقش میشی 

منم وقتی ناراحتما ،دهنم قفل میشه😥ایشالا خیره آجی

مرسی عزیزدلم❤️

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
عزیزم دستورشو میگی

دستورشو گفتم بهت دست اخر هم یه بشقاب بذار در قابلمه و قالبی برش گردون معمولا نمیچسبه اما اگ یوقت چسبید چن ثانیه کف قابلمه رو داخل اب سرد بذار 

عخخخخ رف رو مخم🤦‍♀️

چرا ؟

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓