2777
2789
من عدسی گذاشتم جا بیفته تا شب،الانم اومدم با لیوان چایی م دراز کشیدم ،این لحظه هزار بار تقدیم شما با ...

جب زرنگی تو ،ما هنو داریم فکر میکنیم شد شب🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چ حسیه یکی بچسبه هی بهت ،میترسم بچه بیارم والا🥺

دو حس متناقض یه حس قشنگ😍 یه حس حالت تهوع مخصوصا وقتی طولانی ول نمیکنه🥴

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
هیچی  خودم رژیمم تخم مرغ آب پز همسرمم نیمرو گوجه یکم شکمش جلو اومده تازگی ها ومن بسیار خوشحا ...

خوشبحالت لم بده ☹من مجبورم درست کنم چون میبره

من این‌موقع ها دیگه کارام تموم ه منتظرم یکی دوساعت دیگه شوهرم بیاد خریدی دوری چیزی بعدشم دیگه شام بخ ...

خو نگو حسودیم شد،باس تکون بدم🤦‍♀️

عزیزم دستورشو میگی

من سه پیمانه برنج رو بعد خیس خوردن میذارم بجوشه ، یکم زنده تر از چیزی که برای چلو میذاری باید برش داری بعد میذاری خنک میشه 

یه تیکه سینه مرغ اب پز میکنم ، میتونی همینجوری ریش کنی بذاری لای موادت اما من با پیاز داغ تفت میدم ، زرشکم سرخ میکنی یه مقداری 

تو یه ظرف دوتا تخم مرغ و هم میزنی یکم فلفل سیاه و نمک و یه قاشق گلاب و سه قاشق روغن و نصف پیمانه زعفران دم شده غلیظ و نصف پیمانه ماست بهتره چکیده باشه اگه معمولی هست خوب همش بزن بعد اضافه کن به موادت ، همه اینا که ترکیب شد برنجم اضاف ه میکنی به این ترکیب مخلوط میکنی 

داخل قابلمه نچسب یکم بیشتر از همیشه روغن میریزی چون ته دیگ جذابی داره ته چین و باید روغنش خوب باشه 

از مواد برنجیت میریزی یه لایه با پشت قاشق منسجم میکنی و فشارش میدی یکم چون قراره قالبی در بیاد ته چینت ، بعد ی لایه مرغ و زرشک تا اخر ادامه میدی لایه اخر برنج باشه و میذاری دم بکشه 

دورش ک طلایی شد اماده اس 

تقریبا ۴۰ دقیقه تا یک ساعت من زمان میدم بهش 

طولانی شد اما خیلی خیلی راحته ، یبار درست کنی عاشقش میشی 

منم وقتی ناراحتما ،دهنم قفل میشه😥ایشالا خیره آجی

مرسی عزیزدلم❤️

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
عزیزم دستورشو میگی

دستورشو گفتم بهت دست اخر هم یه بشقاب بذار در قابلمه و قالبی برش گردون معمولا نمیچسبه اما اگ یوقت چسبید چن ثانیه کف قابلمه رو داخل اب سرد بذار 

عخخخخ رف رو مخم🤦‍♀️

چرا ؟

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓