2777
2789

تنبلی تخمدان دارم 

ولی یه مدت اوکی بودم و منظم شده بودم 

الان بعد سه ماه پریود شدم الان ۱۲ روزه تموم نمیشه 

شروع کنم قرص جلوگیری(قبلا سیپروترون کامپاند دکتر داده بود) بخورم؟؟؟

چون اون از روز پنجم قائدگیه اشکال نداره الان شروع کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به خاطر تنبلی اینطور شدی باید همون قرص پیشگیری بخوری البته ال دی تا پاک بشی من تجربه دارم با هیچ دارویی قطع نمیشه چون هورمونات بهم ریخته

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
اگه به خاطر تنبلی اینطور شدی باید همون قرص پیشگیری بخوری البته ال دی تا پاک بشی من تجربه دارم با هیچ ...

اشکال نداره الان شروع کنم ؟ 

اخه اونا از روز پنجم قائدگین معمولا

اشکال نداره الان شروع کنم ؟  اخه اونا از روز پنجم قائدگین معمولا

برو طب سنتی

حتما هم ورزش کن..

کیست حاصل سردی رحم هست..

بهت دمنوش میده روغن میده ماساژ بدی برنامه غذایی میده ورزش مناسب و.. اگرم اون یادش نشد.. تو دونه دونه اینا رو یاداوری کن..بعضی دکترای طب سنتی که کار درستن...سرشون شلوغه یادشون میره چی رو به کدوم بیمار گفتن چی رو نگفتن.. خودت بپرس دونه دونه.. چی بخورم..چیا پرهیز کنم.. چه ورزشی منسبه.. چه روغنی ماساژ بدم.. بادکش کنم یا نه.. چطوری.. بادکش گرم یا سرد.. همه چی که نیازه بپرس..

تنبلی رو جدی بگیر..

مامایی نرو..

برو جراح زنان .. اونا کار بلدن..نه مامایی..

در کنارش طب سنتی رو داشته باش..

که خدایی نکرده در اینده به مشکلات بارداری و.. برخورد نکنی..

خواهرشوهر منم دختر بود مادرشوهرم دکتر خوب نمیبرد برای کیست و تنبلی و.. میگفت دختره یه وقت یه چیزی میشه.. انگار سونو دادن چیکار میکنن که به اونجا مربوط باشه.. الان ازدواج کرده شوهرش بهترین دکترا میبره ولی از بچه خبری نیست..اگر اون موقع تحت درمان قرار میگرفت پریودهاش منظم میشد کیستش درمان میشد..کلی جلو بود تو درمان ناباروریش..

اشکال نداره الان شروع کنم ؟  اخه اونا از روز پنجم قائدگین معمولا

نه شروع کن من خوردم باید از امشب شروع کنی شبی یکی تا یک بسته تموم بشه 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی