2777
2789
عنوان

تو این شرایط شوهر طرفو لو میدادین؟

322 بازدید | 35 پست

شوهر یکی از اقوام چند روز بدون خانوادش سفر بود ما هم بودیم اونجا دیدم که با نامزد سابقش حرف می‌زد. زنگ میزد بیاد پیشمون مشروب و قلیون و.... حالا زنش شک کرده داره از تک تک جمعی که حاضر بودن سوال میکنه همه هماهنگ کردن که چیزی نگن بهش ولی من دلم میسوزه حقشه که بدونه تا بیشتر حواسش باشه یا‌‌‌... البته من چیز خاصی ازشون ندیدم ولی مثل این که یه نفر زنگ زده گفته خونشم رفته که حدس میزنیم خود دختره بوده. من چکار کنم؟ نمیخام کسی بفهمه من گفتم از یه طرف دلم میسوزه

دلت میسوخت تو جمعی ک اون دو تا بودن نمینشستی 

الانم دلت نسوزه ،دلشو بسوزونی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا خودت درد سر درست نکن عزیزم 

اون خانم حقش هست بدونه ها ولی برای خودت گفتم 

یکی شاید حرف رو باور نکنه دومی که  آقاهه بد میشه 

سومی دعوا میوفته 

آخرش هم شما بده میشین

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

دلت میسوخت تو جمعی ک اون دو تا بودن نمینشستی   الانم دلت نسوزه ،دلشو بسوزونی

من تو جمعشون نبودم .همه فامیلن آخر شب که مهمونی تموم میشد زنگ میزد میومد ما هم پا می‌شدیم میومدیم خونمون

وظیفته بگی وگرنه مدیونش میشی 

چره خودش رو تو درسر بندازه. 

یکی دیگه بگه اصلا. این همه آدم بودن 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

من اینجور موقعا واقعیت میگم ،و طوری بگو ک کسی ندونه تو گفتی

اخه چجوری؟ شاید یه دستی زده الکی گفته کسی زنگ زده بهم. خب بخواد یقه شوهرشو بگیره میگه کی گفته بهت؟

من باشم میگم ولی طوری که زنه هم رازتو نگه داره نگه تو گفتی زنگ بزن باهاش صحبت کن 

شرابطه بدی هست خب بخواد به شوهرش بگه قطعا انکار میکنه اونم لابد میگه کی گفته بهم