2777
2789

خوبه بخرم؟

پولم ب گوشت گوسفتد نمیرسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندیدم چرخ کرده هاشونو جایی

میتونی خودت بخری بیاری خونه چرخ کنی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
من بوقلمون با دنبه چرخ میکنم خیلی خوشمزه اس

سینه بوقلمون قرمز رنگه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شتر مرغ هم همچین ارزون نیست  آره بوقلمون میشه چرخ کرد ولی طبع خیلی گرمی داره

بین شیپتر مرغ و بوقلمون قاطی کرده بودم

شنیده بودم ییکیشونو چرخ میکنن نمیدونستم کدومه

عزیز خیلی گرم باشه بچه بخوره چیزیش میشه ؟

مثل مرغ

کددم حیوانه ک میگن گوشتش قرمزه؟ بوقلمون کجاش گوشتش قرمزه

سینش خیلی بهتره چرخ بشه بعدم با پیاز رنده شده کره زعفرون فلفل سیاه سماق مزه دارش کنی کبابی سرخ کنی یه ذغالم روشن کنی روش تامام 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من بوقلمون با دنبه چرخ میکنم خیلی خوشمزه اس

بقلمون سینه اش رو چرخ میکنی؟ گوشتش قرمزه یا سفید

کددم حیوانه ک میگن گوشتش قرمزه؟ بوقلمون کجاش گوشتش قرمزه

بوقلمون محلی اینجوریه گوشتش قرمزه اما اینایی که بیرون میفروشن محلی نیستن که پرورشی ان مث مرغن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁