2777
2789
عنوان

وای ی کرمی دارم منکه نگو😂😂😂😂

215 بازدید | 11 پست

ببین هرکی زم بدش میاد اینقدددد پز میدم پیشش ازقصد😂😂😂کجارفتم چی گرفتم وای شوهرم بزور برامگرت هرچی گفتم نیاز نیست بزورگرفت،یه جاری دارم خییییلی مارمولکه کلا زن سابق همسرم همش مث اسگلا با شوهرم که اونموقه شوهر بود دعوا میکرد حالا فک میکرد منم مث اونم حالا منودیده پشماش ریخته کلا طرفم نمیاد منو میبینه جیغ مینه فرار میکنه😂😂😂😂

حالا ببینم کسیم مظلومونداره اینقد خودمو بیچاره جلوه میدم که طرف میگه ناراحت نباش درست میشه

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی گفتی تو

مثلا میگفت ببین شوهرت نذار بااون مردابگرده بدن میگفتم واااای نگومنخودممیگم بره بااونا خیلیم اقان تو نمیشناسیشون اخه نه ک توجامعه نبودی زیاد طفلی اخی اشکال نداره کمکم یاد میگیری گلم😂🤣

هرچه دادم به اوحلالش باد
تو از همون جاری هایی هستی ک اینجا پشت سرشون غیبت میکنن 

😂😂😂😂‌ن بخدا قبلنا زیادی مظلوم بودم همش اونکه شکست میخورد من بودم الان بسکه خوردم میدونم چطور برخورد کنم

هرچه دادم به اوحلالش باد
مثلا میگفت ببین شوهرت نذار بااون مردابگرده بدن میگفتم واااای نگومنخودممیگم بره بااونا خیلیم اقان تو ...

خداااا شفات بده 

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود

من حالا کسی ادعای کلاس وپز اینا کنه میرم تو قیافه ولی اون پز دادن رو بلد نیستم تا یکی بهم بخنده از حال میرم به قول مامانم 🤣 یعنی یکی بهم بخنده میگم دوستمه جیک و بوک زندگیم وسطه

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
من حالا کسی ادعای کلاس وپز اینا کنه میرم تو قیافه ولی اون پز دادن رو بلد نیستم تا یکی بهم بخنده از ح ...

😫😫😫😂😂😂😂وااای منم این مشکلو دارم خیلی اخلاق سمیههههه

هرچه دادم به اوحلالش باد