2777
2789
عنوان

یادم بمونه...!

132 بازدید | 19 پست

امشب بهش گله کردم گفتم چرا نسبت بهم بی توجه شدی گفتم من دلم میخاد بهم محبت کنی بغلم کنی بغل کردنات خلاصه نشه توی رابطه داشتن...بالشتشو برداشت رفت توی اتاق خوابید...

میدونی توی زندگی من همه چی خوبه ولی همه چیز خوب نیست...مثلا خوبه که ی زندگی مشترک دارم...یه دختر دارم یه همسر زحمت کش دارم ی خونه دارم یه ماشین دارم ولی خوب نیست که همسرم بعد بچه دار شدنمون عشقش نسبت بهم کم شده .خوب نیست که بهم بی توجه شده بهم زنگ نمیزنه...خوشحالم نمیکنه...و من خسته شدم از این همه مسئولیت زندگی،بشور بساب بپز،اگه عشق همسرم مثه قبل بود از این کارا خسته نمیشدما ولی وقتی توجه‌و محبت نمیبینم کلافه میشم..

میدونی من ی شبایی خودمو خوشبخت ترین ادم دنیا میبینم و یه شبایی بدبخترین ادم دنیا...و نمیدونم کدوم حسمو باور کنم و بهش غلبه کنم...

فقط خواستم اینجا بنویسم 

دلبرم من امشب ازت انتظار داشتم بعد از اینکه ازت گله کردم بیای بغلم کنی و بگی درکت میکنم...همین دوتا کلمه معجزه میکرد برام...نه بگی همش من درک کنم؟دوباره پریود شدی؟

دلم همون ادمیو میخاد که از دست بدی های ادما ب اون پناه میبردم الان از دست تو به کی پناه ببرم؟

من درکت میکنم وقت نداری خسته ای حوصله نداری 

ولی اگه ی روزی من دیگه دوستت نداشتم تو منو درک کن...

امیدوارم این نوشته به طور معجزه اسایی به دستت برسه....

این جهان کوه است و فعل ما ندا...✨[ اسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است | با دوستان (مروت) با دشمنان (مدارا)🤌

آخی بمیرم برات...

حالا من از دست زنگ زنای شوهر فراریم نمیدونم چیکار کنم خیلی احساساتیه 

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی بمیرم برات... حالا من از دست زنگ زنای شوهر فراریم نمیدونم چیکار کنم خیلی احساساتیه 

خوبه ک...

این جهان کوه است و فعل ما ندا...✨[ اسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است | با دوستان (مروت) با دشمنان (مدارا)🤌

همه اینجا اینجورین

اهنگ باز کن دنیا به یه ورت

بعد از یه سنی و با این وضع اقتصادی و معیشتی سر ادم گرم خیلی چیزا و برا خیلی چیزا وقت و حوصله کم میاره

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

چرا بیشتریا اینجا میگن بعد بچه دار شدن رابطشون بهم ریخته مشکل چیه واقعا یعنی شوهر بهش کم توجهی میشه بعد اونم بی محلی میکنه؟

اخه اگر تو رابطه مشکل خاصی وجود نداشته باشه دو طرف همو بخوان زندگی خوبی داشته باشن طبیعتا بچه با اومدنش محبت بیشتری باید بیاره کجا مشکل پیش میاد دقیقا؟

همه اینجا اینجورین اهنگ باز کن دنیا به یه ورت بعد از یه سنی و با این وضع اقتصادی و معیشتی سر ادم گ ...

ادم هر چقدر که درکیر زندگیش باشه نمیتونه نسیت به کسی دوسش داره بی تفاوت باشه

خوبه ک...

فک میکنی خوبه یذره که تو لک باشی و سرد جواب بدی ناراحت میشه دلش توجه میخواد اگه بگم روزی چندبار زنگ میزنه خودت تعجب میکنی

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
فکر میکنیااا زیادی احساساتیم خوب نیستت  هی بچسبه بهتم خوب نیست هر چیزی اندازه اش خوبه

آفرین

چرا بیشتریا اینجا میگن بعد بچه دار شدن رابطشون بهم ریخته مشکل چیه واقعا یعنی شوهر بهش کم توجهی میشه ...

نمیدونم

منم باور نمیکردم ک بعد بچه همه چیز عادی میشه ولی شد

انگار یهو از اسمون پرتت کنن با مغز بیای رو زمین

اینجوری همه چیز تغییر کرد

فکر میکنیااا زیادی احساساتیم خوب نیستت  هی بچسبه بهتم خوب نیست هر چیزی اندازه اش خوبه

ولی من خوشم میاد واسه کسی مهم باشم

اگه من زنگ نزنم زنگ نمیزنه همیشه بهش میگم

بابا شاید من ی اتفاقی برام افتادع باشه و تو بتونی ب دادم برسی ولی نباشی اونوقت تا اخر عمرت خودتو میبخشی؟

فک میکنی خوبه یذره که تو لک باشی و سرد جواب بدی ناراحت میشه دلش توجه میخواد اگه بگم روزی چندبار زنگ ...

چند بار 

نمیدونم منم باور نمیکردم ک بعد بچه همه چیز عادی میشه ولی شد انگار یهو از اسمون پرتت کنن با مغز بیا ...

حتمااا یه علتی وجود داره با شوهرت حرف بزن گله کردنو بزار کنار اول صحبت کن ببین چی شده برا چی اینکارو میکنه هر وقت دلیلو فهمیدی اونموقع وقت قهر و گله میشه البته اگر جاش باشه اگر نباشه که مشکلو باید درست کنید

چند بار 

۲۰ الی ۲۶ ۲۷ بار