2777
2789
عنوان

یادم بمونه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 19 پست

مثلا میگه چیکار میکنی نری تو لکا ناراحت باشم باید بخندم تا قط کنه خوشحال باشم حالمو میپرسه و قط میکنه البته بگما مغازه داره کار دست خودشه وقتش ازاده

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
حتمااا یه علتی وجود داره با شوهرت حرف بزن گله کردنو بزار کنار اول صحبت کن ببین چی شده برا چی اینکارو ...

اصلااااا قبول نمیکنه که یک درصد مقصره و تهش میشه بحث دعوا چون من درک نمیکنم سر کار میره درک نمیکنم ک از سر کار میاد خستس من بچه رو بد تربیت کردم که شبا اذیت میکنه تا بخوابه و همه چی اوار میشه روی سر من 

من داغونم ولی همسرم اعتقاد داره که من دارم ادا در میارم...

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا میگه چیکار میکنی نری تو لکا ناراحت باشم باید بخندم تا قط کنه خوشحال باشم حالمو میپرسه و قط میکن ...

خوبه ک

ببین ادما هر چقددددرم ک کار داشته باشن چند دقیقه در روز وقت دارن ک یه سراغی ازت بگیرن...

فقط کافیه بخوان

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

خوبه ک ببین ادما هر چقددددرم ک کار داشته باشن چند دقیقه در روز وقت دارن ک یه سراغی ازت بگیرن... فق ...

اره ولی واسه من بعد بچه دارشدن اینجوری شد قبلش خیلی سرد بود🙁

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
اره ولی واسه من بعد بچه دارشدن اینجوری شد قبلش خیلی سرد بود🙁

چقد جالب