2777
2789
عنوان

یادم بمونه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 19 پست

مثلا میگه چیکار میکنی نری تو لکا ناراحت باشم باید بخندم تا قط کنه خوشحال باشم حالمو میپرسه و قط میکنه البته بگما مغازه داره کار دست خودشه وقتش ازاده

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
حتمااا یه علتی وجود داره با شوهرت حرف بزن گله کردنو بزار کنار اول صحبت کن ببین چی شده برا چی اینکارو ...

اصلااااا قبول نمیکنه که یک درصد مقصره و تهش میشه بحث دعوا چون من درک نمیکنم سر کار میره درک نمیکنم ک از سر کار میاد خستس من بچه رو بد تربیت کردم که شبا اذیت میکنه تا بخوابه و همه چی اوار میشه روی سر من 

من داغونم ولی همسرم اعتقاد داره که من دارم ادا در میارم...

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مثلا میگه چیکار میکنی نری تو لکا ناراحت باشم باید بخندم تا قط کنه خوشحال باشم حالمو میپرسه و قط میکن ...

خوبه ک

ببین ادما هر چقددددرم ک کار داشته باشن چند دقیقه در روز وقت دارن ک یه سراغی ازت بگیرن...

فقط کافیه بخوان

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

خوبه ک ببین ادما هر چقددددرم ک کار داشته باشن چند دقیقه در روز وقت دارن ک یه سراغی ازت بگیرن... فق ...

اره ولی واسه من بعد بچه دارشدن اینجوری شد قبلش خیلی سرد بود🙁

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
اره ولی واسه من بعد بچه دارشدن اینجوری شد قبلش خیلی سرد بود🙁

چقد جالب